pátek 18. září 2015

Dětský pisoár žába

Pisoár se připevňuje pomocí přísavek na stěnu. Jeho vnitřní část se dá vyndat a lze jej jednoduše. Nočník - pisoár 29x18cm ŽÁBA. Při vykonávání potřeby se roztočí malá vrtulka. Vyjímatelný vnitřek umožňuje snadnější čištění.


Sledujeme slevové servery, eshopy a. Vykonání potřeby, tak může být veselou zábavou a pisoár se tak stane velikou motivací proč se nevyčůrat do pleny. Jeho připevnění je nenáročné obejde se bez . Máme ho v pokojíčku na hraní. Přijďtě si dětský pisoár žába prohlédnout osobně na výstavu v Praze Letňanech - For Kids.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Inzerát NOVÝ dětský pisoár - žába , v okrese Prostějov, cena 2Kč, od moly0na Sbazar. Baby Yuga dětský pisoár žába - Zelený.


Přejít do eshopu prodejce artstore. Skvělá pomůcka která udělá z každého . Přivykonávání potřeby se roztočí malá vrtulka. Barva: ZelenáBrownŽlutáModrá. Carero Podložka pěnová maxi žába. Pěnová podložka maxi růžová žába.


Prodám dětský pisoár žába nový nerozbaleny Ostrava Tel. Dostali jsme, my máme holcicku, tak nevyuzijeme :)) Součástí přísavky, které se prodělaji na zed. Dětský batůžek 31x25x10cm - cena 250kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky