pátek 18. září 2015

Montáž dřezu franke

Nevíte si rady s montáží dřezu do roviny nebo nevíte, jak vyměnit spršku u baterie ? Pusťte si naše úvodní video nebo si stáhněte montážní pokyny a zjistěte, jak rychlá a snadná . Postup inštalácie fragranitového džezu a batérie značky FRANKE. Názorný postup inštalácie oceľového drezu FRANKE. Toto video ukazuje, jak správně instalovat granitový dřez a jak správně vyklepnout otvor pro baterii.

Na to vám odpovie toto video, ktoré jednoducho vysvetľuje inštaláciu nerezového drezu Franke Laser. Samozrejme inštaláciu drezu je lepšie . Horní montáž nerezových dřezů Franke. Vyznačte si výřez pro dřez obkreslením dodané šablony, není-li šablona, výřez pro dřez provedete obkreslením dřezu.


Jak si vybrat dřez do své kuchyně. Existuje několik způsobů instalace dřezu do kuchyňské desky. Přečtěte si více o různých typech montáže . Integrovaná instalace dřezu je montáž do roviny, kdy pracovní deska plynule navazuje na kuchyňský dřez.

Výsledkem je velmi elegantní vzhle kde není ničím . U dřezů Franke je zajímavé, že si můžete vybrat z několika variant montáže. Jednak je tu klasická horní montáž , kdy v podstatě dřez uložíte do . Instalace fragranitových dřezů. Nejdříve důkladně prostudujte montážní návod: - Pozor, používejte ochranné rukavice - Nejdříve zkontrolujeme zda je dřez v . Postup instalace fragranitového džezu a baterie značky FRANKE. Návod na montáž dřezů FRANKE.


Na přání vám zašleme elektronickou poštou montážní schéma pro správnou instalaci . Nerezový jednodřez Franke GAX 110–o rozměrech 482×4mm. Hloubka vany dřezu je 1mm. Montáž fragranitových dřezů FRANKE. Dřez je určen pro spodní montáž do minimálně 6mm . Inštalácia drezu s plochým okrajom.


Drez s plochým okrajom sa inštaluje rovnako ako drez určený pre hornú montáž. Rozdiel je v tenkom profile dreze, ktorý . DRŽBA FRAGRANITOVÝCH A TECTONITOVÝCH DŘEZŮ. Při výběru dřezu je důležité vědět, jakým způsobem se zasadí do pracovní des.

Sleva na všechny produkty Franke - sleva se uplatní po vložení. Jde o tradiční montáž kuchyňského dřezu , kdy dřez úplně nahrazuje . Rozměry: 9x 5mm Rozměr dřezu : 4x 3x . Je vhodnejšie ako iba príležitostné dôkladné vyčistenie drezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky