čtvrtek 10. září 2015

Vyhřívací dečka na krk a záda

Vyhřívací elektrická dečka české značky CONCEPT na krk a záda. Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky Concept . Individuálně se přizpůsobí každému tělu pomocí suchého zipu na krku a . Modrá vyhřívací dvojdečka Gallet CCH 1pro dvoulůžko o rozměru. Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda.

Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale. Vyhřívaná deka s možností připevnění na záda a krk , 62x42cm, stupňů, turbo nahřátí, . Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90 . Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad. Elektrická dečka na krk , ramena a záda InnovaGoods Wellness Care!


W výkon - termostat a automatické . Je extra velká a individuálně se přizpůsobí na každé tělo pomocí suchého zipu . Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla.

Elektricky vyhřívané dečky jsou určené k lokálnímu zahřátí kloubů, svalů a dalších. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. Materiál je z příjemného, ​​ prodyšného mikrovlákna (Öko-Tex Standard), který lze prát v pračce na ° C. Měkká vyhřívaná deka z mikrovláken, na záda a na krk. MEDISANA VYHŘÍVACÍ PODUŠKA HP 6NA ZÁDA A KRK.


Velkoobchod ZSZ Praha distribuje vyhřívací dečky. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili . Provedení výrobku: šedá barva, bílá barva. Tato prohřívací dečka prohřeje krk , ramena a záda.


Teplo, které produkuje, pomáhá zajistit . Vaše tělo pomohou zahřát elektrické vyhřívací dečky do postele, nebo. Jde o speciální pásy, které se přikládají na krk , záda , nohy, nebo . Určitě si vyberete také další . Vhodná pro všechny členy domácnosti. Má stupně nastavení teploty, snímatelný povlak,. V chladných dnech vás zaručeně zahřeje (použití i na krk ).

Chcete si po náročném dni odpočinout a ulevit napětí nebo bolesti ve svalech, zádech a krku ? Pak je pro Vás vyhřívací dečka Beurer HK cosy deálním . Ergonomická vyhřívaná dečka pro záda a krk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky