čtvrtek 3. září 2015

Světlo do bazénu na baterie

Zpříjemněte si noční koupání ve svém bazénu Azuro Vario nebo Swing, posviťte si v kůlně . Máte vybrané filtry: led svetlo na baterie. S vestavným vodním generátorem není zapotřebí žádné baterie nebo externího. Baterie 2V, LED technologie, napájení solárním článkem.


Vodotěsné LED světlo je nabíjeno bateriemi AAA.

Samovypínací program zaručí šetření životností baterií. Speciální světla pro nadzemní bazény určené pro osazení do výtlačné trysky . Instalace LED světla nevyžaduje otvor ve stěně bazénu. Barevné LED světlo do bazénu.


Pomocí adaptéru do zásuvky je baterie nabíjena. Neřešte komplikovaně elektrický přívod do bazénu , kupte si přesnosné světlo a dopřejte si osvěžující koupel . Napájení 4x AAA baterie , které nejsou součástí.

Režimy světla: 1) jen spodní bílé. Velmi kvalitní a luxusní provedení. Po dvou hodinách provozu se automaticky vypne. Určeno pro bazény do průměru 5cm. Světlo má tři typy nasvícení.


Plovoucí osvětlení je vhodné do všech typů bazénů , zpestří a navodí příjemnou atmosféru při koupání. Solární světlo do bazénu Hračky do vody, lehátka Solární plovoucí světlo do bazénu. Při maximálním nabití vydrží baterie svítit 6-hodin.


Bazénové barevné LED světlo Bestway nabízí krásný displej, který obsahuje čtyři. LED osvetlenie pre bazény INTEX s tryskou o priemere mm. Led Light bazénové svetlo má tri režimy osvetlenia.


Plovoucí LED solární světla do jezírka Heissner Magic Ball SL 30 které . Svetlo pláva a môžete ho teda len položiť na vodnú hladinu do vane alebo jazierka. Conrad energy alkalické micro batérie , kusov. Zařízení funguje díky sluneční energii.


Výkonné solární LED osvětlení s lithiovou dobíjecí baterií se automaticky.

Praktické příslušenství k bazénu určené pro oplach nohou před vstupem do vody. Dálkové ovládání LumiPlus se nesmí mýt ani ponořovat do vody. Pro dostatečné osvětlení bazénu se doporučuje použít jeden reflektor v dosahu dálkového ovládání LumiPlus.


Doporučení platí pro bazény světlé barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky