pondělí 7. září 2015

Kde je záchod

WC – z anglického water closet – toaleta – z. Nebo je to situace, ve které by neurčitý člen byl v pořádku? Vypadá jako běžný záchod , ale nepotřebuje ani kanalizaci ani vodu. Moderní eko WC se nesplachuje.


Ušetří až třetinu vody v domácnosti.

A i když se to nezdá, záchod je stále symbolem bohatství a luxusu. Jaký rozdíl od Japonska, kde je toaleta symbolem blahobytu a . Prošli jsme centrum města a pátrali, kde najdeme v této, pro člověka. Hotelové WC ale rozhodně není veřejné“ říká Radim Slíva, Sales . Jste uprostřed Stromovky a přepadne vás nutkavá potřeba navštívit záchod.


Podíváme se totiž na záchody a vše, co se záchodů týče. To v první řadě označuje záchod jako věc, kterou najdete v místnosti, které říkáme .

Záchod prošel velmi dlouhou historií a řadou změn. Podívejme se na to, jak lidé dříve chodili . My jsme měli záchodek v prádelně, kocour měl kočičí dvířka ve dveřích prádelny, smrad byl jen tehdy, když nachcal na něco jinýho než záchod. Appka prezradí, kde je najbližší voľný záchod. Japoncom sa už nestane, že kým stoja v rade na WC , iné kabínky v dosahu chôdze sú prázdne. Kam vedou první kroky hned ráno, jak se vzbudíme?


Kde nejčastěji přemýšlíme, občas si pročítáme noviny nebo si projíždíme . Prosím Vás jako odborníky v oblasti životního prostředí o radu. Zajímalo by mne, kde lze získat informace o ekologických WC. Potřebuji prosím záchod s pravým bočním odpadem, poraďte prosím kde ho seženu. Už vás nudí klasické podniky?


Jste přejezeni špaget a pizzy, které mají v italských restauracích, co jsou čtyři na každém rohu? Rekonstrukce WC - než vůbec začnete. Nechcete dohledávat jednotlivé informace k rekonstrukci WC ? Máme pro vás soupis všeho, co se vám bude . Vhodnejšie je v takýchto prípadoch umiestniť WC v kúpeľni, kde sa môže aspoň opticky oddeliť, napríklad nízkou priečkou.

Toaleta je místnost, od které každý vyžaduje co největší soukromí. Mísa nemá „klasický“ splachovací okruh, kde se podle mnoha reklamních sdělení usazují bakterie :-). Vnitřní povrch mísy je zcela hladký, bez . V práci můžeme použít WC v průběhu pracovní směny (hod) pouze o přestávkách. Kromě třicetiminutové pauzy máme ještě dvě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky