pátek 25. září 2015

Ohřívač párků v rohlíku

RM gastro, stroj, ohřívač na párek v rohlíku , nerezový s nádobou a košíkem na . Hotdogovač GALMAH5umožňuje připravit až párků naráz, jeho díly lze mýt. Hot-Dogy čtyřtnový ohřívač párků a rohlíků. Vlatnosti: nerezové opláštění regulace teploty - °C vypínač a kontrolka chodu skleněná nádoba na párky.


Ohřívač rohlíků REDFOX - trny. Hot Dog přístroj - ohřívač na párek v rohlíku nebo také Hotdogovač.

Jedná se o skvělé pomocníky z vysoce kvalitní nerezové oceli, které se hodí pro přípravu . C, vypínač a kontrolka chodu, skleněná nádoba na ohřev párků , samostatné . Párkovač hot dog, ohřívač párků v rohlíku , ohřívač hot-dogů čtyřtrnový Beeketal BHG- čtyřtrnový přístroj na hot-dog, pikadorovač, stroj hotdog maker, . Praktický hotdogovač, díky kterému můžete doma rychle a snadno připravit párek v rohlíku. Najednou zvládne připravit až párků a samozřejmostí je . Válec z tvrzeného skla o rozměrech: Ø 200 . Jednotrnový ohřívač rohlíků Celonerezové provedení. Barva: nerez Velikost: výška 35cm, šířka 50cm, hloubka 35cm Materiál: nerez MAX ks: 2. Náhradní sklo pro párkovače hot dog, ohřívače párků v rohlíku BEEKETAL průměr 2mm - vhodné pro párkovač a ohřívač párků Beeketal, SARO, .

Inzerát Prodám ohřívač na párek v rohliku v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od siamna Sbazar. Popis: Prodám ohřívač na párek v rohlíku. Prodam profi Hotdogovac (stroj na párek v rohlíku ) Select Horeca se čtyřmi bodci a nadobkou na . Model neobsahuje ohřívač párků , pouze trny na úpravu rohlíků pro hot . Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. Nabízené ohřívače párků jsou v celonerezovém provedení, což zaručuje dlouhou životnost zařízení a jeho snadnou údržbu.


Protiskluzové nožky zajistí stabilitu ohřívače. Hotdogovač - čtyřtrnový ohřívač rohlíků - energetický úsporný režim - režim . Hotdogovač 350W, transparentní parní nádobka pro ohřátí párků , nerezové. Pro přípravu oblíbených párků v rohlíku je přístroj vybaven . Bartscher - trny na rohlíky z nerezové potravinářské oceli, s pozinkovaným podstavcem. Zařízení je vyrobeno z nerezové oceli, stejně jako . Produkt „hot dog - párek v rohlíku P-HD NEAK“ již není v naší nabídce.


V naší nabídce gastro vybavení nesmí proto chybět ani čtyřtrnový ohřívač rohlíků a párků. Přístroj je nerezový s regulací teploty – 90°C. Příkon 3W, snadná a rychlá příprava párků v rohlíku , odnímatelná parní nádobka pro ohřev párků a udržování jejich teploty, nerezové rozpékače pečiva, . Napětí: 2V Značka: Roller grill. Model v celonerezovém provedení, skleněná nádoba, .

Elektrický ohřívač na párky v rohlíků Hot-dog se trny, Hotdogovač, rozpékač rohlíků. HOT DOG ohřívač párků dvoutrnový HD 2. Párkovače, opékače a ohřívače uzenin by neměly chybět v žádném gastronomickém provozu, který tyto. Hot dog 4P slouží k rychlé přípravě párků v rohlíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky