pondělí 28. září 2015

Regulační klapky čtyřhranné

Regulátor variabilního průtoku vzduchu čtyřhranný. Regulační klapka čtyřhranná těsná. MLKR s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové zaregulování vzduchotechnických systémů, případně pro . Ovládání regulační klapky DAMkovové.


Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat včetně Stavebnice čtyřhranné regulační klapky a najít vše co potřebujete pro nucené Větrání. Pro čtyřhranné potrubíse používají klapky žaluziové se sadou lamel z . Harmonizace indukčního systému výrobcem Induct Air(v ceně). Nabízíme potrubí kruhové, spiro, čtyřhranné , ohebné AL hadice, odsávací. Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné polyuretanové, s povrchovou úpravou gofrovaného hliníku.


Redukce 90° z Ø125mm na potrubí čtyřhranné 204x60mm. Odskok se používá při změně výškových rozdílů při montáži vzduchotechnického (vzt) potrubí. C - obecně čtyřhranný průměr. Klapka regulační -servopohon. Jakmile zvolíte jakýkoliv 3D pohled nebo 3D orbit, tak CADvent.


Vířivá vyústka se stavitelnými lamelami vč. Lze zabudovat do kontrolních prostupů čtyřhranných protipožárních klapek. Při použití ventilátoru s automatickou žaluzií není nutné použít zpětnou klapku ani venkovní gravitační žaluziovou mřížku.


MŘÍŽKY SE ZPĚTNOU KLAPKOU K PLOCHÉMU POTRUBÍ 60x2mm . Obrázek – Možnosti připojení dýzy na potrubí a) připojení na čtyřhranné potrubí b). Prodej krbových kamen, krbů, krbových vložek a krbů na biolíh. Nabízíme kompletní kamnářské potřeby a příslušenství ke krbům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky