úterý 29. září 2015

Umyvadlo 55 cm bez otvoru

DEEP by JIKA umyvadlo 55cm bez otvoru s otvorem pro . Dostupnost: Ihned k odeslání. JIKA CUBITO Umyvadlo - 55cm - bez otvoru pro baterii Baterie,kryt sifonu a sifon není součástí dodávky! Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Umyvadlo CUBITOČistě geometrické tvary vycházejí z nejmodernějších trendů v zařizování koupelen.


Na první pohled překvapí svou jednoduchostí.

Umyvadla této série mají krásný a čistý tvar, je prostorné díky odkládacím plochám i šířce, dostatečně hluboké, je chytře a přitom jednoduše . Možno podísť invalidným vozíkom. Bez otvoru pre batériu – otvor pre batériu predliaty (na prianie taktiež s otvorom pre batériu). Díky asymetrickému tvaru zapadne do nejmenší koupelny a. Elegantní oblé umyvadlo na desku bez přepadu a bez otvoru pro baterii. Umyvadla z kolekce Shift lze skvěle kombinovat s koupelnovým nábytkem . Produkt patrí do kategórií: Výpredaj . Udělejte si přehled o cenách, . Pro kombinaci s: - Kryt na sifon JIKA OLYMP bílý 8.

Sloup k umyvadlu JIKA OLYMP bílý. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jsou určena pro ty z nás, kteří . Zdravotné bezbariérové umývadlo s otvorom uprostred zo série Mio od známej spoločnosti JIKA. Umývadlo je s prepadom, je vhodné ho kombinovať s . Eurovit umyvadlo ze slinutého keramického střepu (VC). Lyra plus jako synonymum klasického umyvadla : elegantní křivka, praktický detail zvýšených okrajů, jemná linie.


Série keramiky Rekord přináší do koupelny. Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat a přesném termínu možného doručení.


Ponúkame široký program pre detské kúpelne, detské WC, detské umývadlá. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Vďaka asymetrickému tvaru zapadne do najmenšej kúpeľne a. Včetně plastového chrániče otvoru pro umyvadlo. V ceně sestavy je zahrnuto 2x umyvadlo ( bez vodovodní baterie).


Barva dvířek: modrý lesk Barva korpusu: bílá, hrany PCV Materiál: dvířka – lakovaná MDF, korpus – lamino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky