středa 30. září 2015

Pumpa na vymenu oleje

Plastová pumpa na výměnu oleje. Ušetříte čas i peníze, protože s touto odsávačkou oleje zvládnete výměnu motorového oleje bez problémů a zvláštní námahy. Odsátí starého oleje probíhá.


Ruční odsávací pumpa na olej, vodu, vzduch, BASS Ruční odsávací . Velká pumpa objemu l, nalévací trychtýř, sběrná nádoba 1l.

Ruční pumpa na olej a naftu - pumpa je vhodná k čerpání olejů a nafty. Maznice na olej, olejnice průhledná na výměnu oleje. Ruční nářadí, Výměna oleje , Olejové pumpy a maznice, Autobaterie skladem v. Yato , na vaselinu v klasické kartuši 4gramů, nebo v PVC.


Alko Servisní sada na výměnu oleje Comfort. Odsávačka oleje je určena pro snadnou a rychlou úpravu hladiny oleje nebo pro vypouštění oleje nebo paliva například ze sekaček na trávu, zahradních . Toto čerpadlo na odsávání oleje je vhodné pro čistou výměnu oleje. Případně na odčerpávání motorové nafty a topného oleje.

Vašeho benzínového stroje a také vyprázdnění nádob na olej a. Odsávacia pumpa na olej je ideálne zariadenie na rýchlu a čistú výmenu oleja. Pumpa ruční na olej průhledná 0. Přípravek pro plnění oleje automatických převodovek DV. Výměnu oleje zvládne každý sám doma. Vacuum kanystr odsávací pumpa na odsáváni oleje a kapalin 18L. Ruční litinové rotační čerpadlo do sudu na naftu a olej JS32- 6Kč.


Také pro čistou výměnu oleje , případně odčerpání motorového olej. Rotační pumpa na agresivní látky. Toto důmyslné zařízení umožňuje snadnou výměnu starého motorového oleje.


Olej se odsává z motoru pomocí ukazatel hladiny ( měrky ) na kterou se pumpa. Tu sa nachádzate Auto - moto - Výměna oleje. Napájení 12V pomocí svorek, ideální k připojení na autobaterii 12V. Vhodné pro jednoduchou výměnu motorového oleje.


LAVEX - Lodě, čluny a motory nejen pro rybáře. Nabizim odsavacku oleje rucni za 100kc, a cerpadlo na 12v - za 300kc.

Sada na opravy, svislý čep PETERS PE 011. Není nutné hledat vypouštěcí šroub . Liqui Moly Nádoba na výměnu oleje. Asi by to ošéfovala nějaká trubička na konci, ale momentálně nemám z čeho zbastlit. Nářadí na výměnu oleje s příslušenstvím.


Manuálna pumpa na výmenu oleja v automatických prevodovkách. Obsahuje adaptérov, objem 4L , štandardé prevedenie. Těmi jsou pumpa na vysátí starého oleje , uzavíratelná láhev a trychtýř pro aplikaci . Odsávačka oleja je určená pre ľahkú a rýchlu úpravu hladiny oleja alebo pre vypúšťanie oleja alebo paliva napríklad z kosačiek na trávu, záhradných traktorov, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky