úterý 21. února 2017

Elektrický kotel bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů elektrokotel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inzeráty el kotel - aktuální inzeráty na Sbazar. Inzerce - prodam elektrokotel , nabídky - prodám, prodej, inzeráty.


Zvažoval bych, zda nyní nepořídit elektrokotel a později ho třeba nahradit TČ ( při růstu cen elektřiny ) - nevím ale, jak moc velké úpravy to posléze vyžaduje.

Kotle - bazar , srovnání cen. Protože jsme s projektantem řešili také elektrický příkon domu, pátral jsem,. Elektrokotel je vybaven válcovým výměníkem s topnými tělesy, hydroblokem . Elektrické topení - panel na nožkách, pro 70m krych. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Varné kotle jsou nezastupitelným vybavením velkých provozů restaurací i jídelen.


Mimořádně výkonná zařízení dokáží zpracovat velké.

BAZAR - poškozené pouze vnitřní plasty kufru. Závitořez a hlavice nové se zárukou. FAGOR, ELEKTRICKÝ KOTEL , ME9-BM FAGOR, ELEKTRICKÝ KOTEL Datu29. Celkově opravený elektrický kotel 85l s měsíční zárukou, bazar.


Prodám elektrický kotel PROTHERM Ray K, jm. Kuchyně je ve velmi dobrém stavu. Bazar zboží na prodej z majetku ESEL. Zařízení po celkové dílenské opravě, plně funkční, odzkoušený.


Gastronomické vybavení, gastro bazar (gastrobazar), gastronomie . Kotel elektrický nerezový - BAZAR. Možno osobní odběr, nebo dopravcem. Nerez vana dvouplášť - bílé smalt boční plechy.


Výhodou těchto kotlů je, že se náplň při ohřevu nepřipaluje a nemusí se míchat. Vytápění může být na tuhá paliva, plynovým hořákem nebo elektrickými. Varný kotel elektrický dvouplášťový o objemu 3l.


Plynový varný kotel 80lt,120lt,150lt a parní kotel 300lt.

Vítejte na stránce bazar -tobi. Náš internetový bazar -tobi je otevřen od dubna . Popis produktu: ELECTRA Komfort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky