neděle 12. února 2017

Ppr koleno nástěnné

Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou . Nástěnné navařovací koleno slouží k fixaci nástěnných rozvodů před zakončovací navařovací armaturou. Odolné nástěnné koleno z kvalitního materiálu PPR -mosazi slouží pro spolehlivé osazení výtokových armatur do sádrokartonu. PPR Držák nástěnných kolen na rozteč 1až 1mm 912.


Běžná cena: 2Kč s DPH Naše cena: 1Kč s DPH Ušetříte: Kč s DPH.

PPR koleno nástěnné pro sádrokarton. Položka zatím nebyla hodnocena. Správné svařování trubek a tvarovek z PPR a PP-RCT. PPR nástěnné koleno průchozí, nástěnka Ekoplastik. Fixuje nástěnný rozvod před zakončovací navařovací armaturou.


PPR Nástěnka s vnitřním závitem pro montáž do sádrokartonu. Charakteristika: plastový potrubní systém pro vnitřní rozvody studené a teplé vody, pro podlahové.

Tvarovky odpovídají svou dimenzí rozměrovým řadám potrubí. Jsou vyráběny ze standardního materiálu PP-R v . Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. FV PPR systém je plastový potrubný systém z polypropylénu pre vnútorné rozvody studenej a teplej vody, . Tvarovka, která obvykle předchází zakončení rozvodu. Popis : Kusů na paletě : Neuvedeno.


Platí pro : Stapaz Hradec Králové. Standardní polypropylénová kombinovaná tvarovka - nástěnné koleno (koncová nástěnka), značky Ekoplastik - se používá pro napojení výtokových armatur . Systém FV PLAST umožňuje realizace rozvodů v obytných domech, administrativních a veřejných budovách, v průmyslu i . Koleno s kovovým závitem vnitřním a nástěnné koleno s kovovým závitem. Nástěnné koleno s vnitřním kovovým závitem pro spojování trubek svařováním.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kovový závit vnitřní (mosaz) Vhodné pro rozvody studené a teplé . Všechny nástěnné kolena jsou nové, nepoužité, originál - Česká výroba.

Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Prodej tohoto produktu skončil. Tento produkt již bohužel není v prodeji.


Vybrat si můžete z podobných produktů níže. Rádi Vám pomůžeme najít alternativu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky