středa 15. února 2017

Závěsná výlevka

Více informací viz PODOMÍTKOVÉ MODULY,Mira. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Dodávka balení výlevky obsahuje: sifon přepadová souprava Mřížku lze zakoupit. Přepadová souprava je součástí balení.


Skvělý parťák do technického zázemí, úklidových komor apod.

Aqualine patří k unikátům - nabízí vysokou funkčnost za výhodnou cenu . Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte . Mezi ně patří i keramická závěsná výlevka Mira, kterou ocení především personál zajišťující úklid veřejných budov. K závěsné výlevce Mira doporučujeme podomítkový systém JIKA. Součástí výlevky je odnímatelná plastová . Duoro závěsná výlevka ze slinutého keramického střepu (VC).


S montážními otvory pro mřížku.

Keramická výlevka závěsná , bílá. Sklopnou mřížku nutno objednat samostatně. Výlevka sifon je součástí výlevky výlevka je vč. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Ochranná olejová lazura OSMO 0. Kup teď 8Kč s dopravou 9Kč.


Jika Mira závěsná výlevka s . Litinová závěsná výlevka s mosazným okrasným ventilem. Nabízíme Vám nejen výjimečnou slevu, ale i kompletní řešení Vaší závěsné výlevky. Dekorativní, plně funkční výlevka s možností připojení zahr.


SANELA výlevka závěsná SLVN- nerez. Kombinovatelné s: - Instalační sada JIKA pro bidet s bílými krytkami 8. Závěsná keramická výlevka MIRA s plastovou mřížkou. VLK je robustní nerezová výlevka pro zavěšení na stěnu.


SERVICE PORCH závěsná výlevka ,vč.

Plastová závěsná výlevka 55x34cm s odkládací plochou - sifon je součástí výlevky - výlevka je vč. Dostupnost: Skladem u dodavatele. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


JIKA závěsná výlevka MIRA včetně plastové mřížky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky