pondělí 6. února 2017

Kabelový žlab pvc

Cena: 17Kč ( 21Kč s DPH). Detailní popis ZEKAN kabelový žlab s víkem, š 10 v=100mm, tl. Zemní kabelové žlaby ZEKAN byly vyvinuty jako náhrada za . V katalogu nemáme podrobnější informace o kabelovy zlab pvc.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zekan PVC , 1mm, 1mm, mm, kg, 1m. Zekan PVC , 1mm, 1mm, mm, kg, m. Materiál: PVC - recyklované, samozhášivé. Mez pevnosti v tlaku: 2kPa.


Teplota okolí: T, -– °C.

ALU: klasický parapetný žľab pre mnohostranné použitie. PVC , samozhášavé minižlab s montážními otvory mini žľab. V bocích kanálu jsou výřezy pro protažení vodičů.


Je také možné část stěny vylomit a volným místem protáhnout . Tento kabelový žlab je používán pro pokládku kabelů a kabelovýchchrániček do země. Slouží jako náhrada za kabelové žlaby betonové. Skříně, rozváděče a rozvodnice.


V případě potřeby zajištění těsnosti nebo nerozebíratelného spojení je možné použít lepidlo na PVC. Standardně jsou kabelové žlaby PZ vyráběny dle rozměrů. METAJINYECKNE NOTKU I KABELOVÝ ŽLAB. Technické údaje : viz strana D100.


Kabel CMSM 2o x 3 1 455. Rozměry : viz následující strana. Náš kabelový kanál se dodává ve standardním provedení bez. NN bude uleženo dle řezu F).


BK Elektroizolační trubička Mat: PVC černá -45÷125°C.

Plastové kabelové žlaby KZ jsou vyráběny extruzí z recyklovatelného materiálu PVC , s vnitřní šířkou od 1mm do 2mm, vnitřní výškou od 1mm do 140 . Drátěný kabelový žlab s integrovanou spojkou. Prosím přihlaste se pod svým účtem, pro získání nového účtu kontaktujte provozovatele. EATON kabelový kanál, PVC ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky