pondělí 13. února 2017

Náhradní zátka do vany

Vlastnosti Produktu: - zátka do vany ve velikosti. KLIK KLAK výměnná zátka do umyvadla - K bateriím s výpustí. Náhradní mosazná zátka k vanovým soupravám, mm - zlato.


Jika zátka otvoru pro baterii - bez otvoru pro řetízek, bílá. Kčs DPH 68Kčbez DPH82Kčs DPH.

Nabídka náhradních dílů na vanové sifony české značky Alca plast. Výměnnou zátku klik klak můžete použít v případě, že chcete vyměnit systém vanové soupravy s bovdenem, aniž byste museli vybourávat vanu. Budujete koupelnu, nebo jste se jen rozhodli pro novou vanu ? Další skvělou novinkou značky Tescoma je univerzální zátka CLEAN KIT pro uzavření dřezů s. Univerzální zátka CLEAN KIT: Do dřezu, do umyvadla i do vany. Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Specializace: obklady, dlažby, vany , vodovodní baterie, sprchové kouty,.


KLIKLAK výměnná zátka do umyvadla, k bateriím s výpustí.

Průměr zátky : mm Materiál: ABS plast Povrchová úprava: chrom. Výměnnou zátku kliklak můžete použít v případě, že chcete vyměnit systém vanové soupravy s bovdenem aniž by jste museli vybourávat vanu. Pokud již nechcete ovládat zátku pomocí táhla, tato . Sítková zátka bez excentru průměr mm. Bebe Jou náhradní špunt k dětské vaničce.


Prosím o radu kde sehnat náhradní zátku do vany. Vany › Příslušenství k vanám. Odtokové zátky koupit o objednat u OBI. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Faris - uzávěr odtokové garnitury, 10. SECURA koupelnové madlo, WENKO. Zátka vany 14xOCTAVIA TDI, CZ . Podhlavník do vany P-potěší zvláště milovníky dlouhých. Elegantní umyvadlovou výpusť Bubble, vyrobenou z pochromované mosazi využijete všude tam, kde nepotřebujete zátku do umyvadla a chcete zachovat pěkný . Zátky a výpustě, Rychlá dodávka.


Plastová vypouštěcí zátka ø 4mm. Předchozí Produkt Následující.

Vypouštěcí zátka s řetízkem pro vany. Značkové náhradní díly k výrobkům značky SIGMA. Garantujeme 1 kompatibilitu a dlouhou životnost. Kupovat originální díly se vyplatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky