neděle 19. února 2017

Třícestný směšovací ventil s pohonem

Směšovací třícestný 1“ ventil s pohonem , Ventily směšovací , Součásti otopných systémů, Produkty a řešení, Regulus. Kvs s elektrickým pohonem V3GB. Třícestný přírubový směšovací ventil ESBE řady 3F.


Směšovací armatury, elektrické servomotory, ventily a další produkty, to vše Vám. Když je VMR ventil plně otevřen, vačka uvnitř pohonu sepne spínač Ca . Sada třícestného směšovacího ventilu obsahuje třícestný směšovací ventil 1 .

Trojcestný směšovací ventil. Přímé nebo směšovací ventily pro spojitou regulaci TUV v otevřených. Havarijjní funkce v případě výpadku napětí zavře ventil. Termostatický třícestný ventil se využívá v domácích rozvodech TUV.


Zónový ventil třícestný s elektrickým pohonem a vratnou pružinou - havarijní . VMV je třícestný směšovací ventil primárně určený pro použití pro regulaci teploty topné vody. Pro všechny termostatické hlavice a pohony IMI Heimeier. Jedinou vyjímkou je pohon , který se na ventil bude připojovat (typ SE4).


Instalace ventilu ve směšovací funkci: Ventil je.

Ideální pro použití s pohony. Regulační sady SVP… Označení sady s pohonem 2V AC. O mm menší ventil s motorovým pohonem (ventil s namontovaným pohonem ). Solární trojcestný zónový ventil s pohonem.


DN 1 Kv , bronz, PN 1 1-110°C, zdvih 5 . Pohon 230V pro směšovací ventil , vč. ESBE - Ventily a servopohony nejvyšší švédské kvality. Inspirujte se v našem Rádci ESBE o všech možnostech aplikací a výběru produktů ESBE nebo . BUN: Ventil trojcestný s vnějším závitem, PN 16. Použití jako směšovací ventil je možné s pohonem AVM 105(S), 115(S),.


TER-MIX - třícestný směšovací ventil. Náhradní třícestné ventily pro většinu standardních kotlů. Servopohon pro směšovací ventily BELIMO nový, nepoužitý. Prodám ESBE 3F třícestný směšovací ventil DN50. Nm, včetně 2m kabelu a montážní sady, 5Nm.


Povinné příslušenství pro směšovací topný okruh určený pro: - Kotel na tuhá paliva Viadrus HERCULES DUO SAPHIR - Kotel na tuhá paliva Viadrus . Siemens, Belimo, Ekorex a LDM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky