úterý 28. února 2017

Přechodová lišta sprchový kout

Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační. Spádový profil do sprchového koutu kartáčovaná nerez, 10. Akrylátové těsnění zabraňující pronikání vody pode dveřmi, pro sprchové kouty.


Hliníkové těsnění zabraňující pronikání vody pode dveřmi, pro sprchové kouty. Lze si zákratit na požadovaný rozměr.

Spojka 90° pro přechodovou lištu ALU Chrom lesk. Přechodová lišta ALU Chrom lesk 900mm. Příslušenství ke sprchovým koutůk doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. ACO ShowerDrain C-line, F-line a Self-line.


Náhradní díly - sprchové kouty Ideal StandardTěsnění a lišty N. Magnetické lišty pro rohový sprchový kout ,těsnění pro dveře, pár. K vytvoření esteticky příjemného přechodu mezi spádovanou podlahou v prostoru sprchového koutu a okolní nespádovou .

Profil je určený pro sprchové kouty. Slouží k ukončení hrany vzniklé na přechodu mezi rovnou podlahou koupelny a spádovou částí sprchového koutu. Prahová lišta včetně koncovek. Rozšiřovací profil pro sprchové kouty a dveře.


Sprchové žlaby a designové rošty – řada S . Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ . Nabízím přechodové hliníkové lišty (použité, nicméně neposkozene). Prodám zánovní skleněný sprchový kout dvéřový s vaničkou VALENCIA. Samolepicí hliníková lišta s pravou dýhou vhodná pro dřevěné podlahy. Jedná se především o vnější a vnitřní rohové lišty , vanové, dilatační, ukončovací L a další lišty.


RAVAK je českým výrobcem sprchových koutů , van, vaniček. Lišta hliník elox 30mm nalepovací ,9M. Lišty , profily přechodové , dilatační, ukončovací, plastové, obkladové PVC,. Seznamte se nyní podrobněji s těsností sprchových koutů Kermi proti stříkající vodě!


Malá prahová lišta pro lepší těsnost je u bezbariérových sprchových koutů.

Obývací pokoj, kuchyňský kout (je-li součástí obývacího pokoje). MIO sprchová sada s tyčí pro sprchový kout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky