pondělí 4. června 2018

Duralová trubka 25mm

Název zboží: Duralová spojovací trubka ø35×mm. Prodáváme modelářské potřeby, RC modely letadel, lodí a aut značek RCM Pelikán, Hitec, Graupner, Multiplex, Thunder Tiger atd. Alu trubka , průměr 25mm , délka 960mm.


Zajišťujeme technický servis . Pomáhá maximálně chladit teplotu vzduchu, odvádí studený vzduch.

Hliníková trubka rovná TurboWorks, průměr 25mm , . Přes e-shop dodáváme hutní materiál pouze po celých metrech. Tyto a další standardní hliníkové profily Vám nabízíme na našem e-shopu. Snadná a rychlá instalace, nízký tlakový spá odolné vůči mechanickému poškození, UV záření a. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Velký výběr Trubky naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu.


Pevná a ľahká hliníková rúra - koleno 135° s lešteným povrchom.

Vhodná na výrobu vlastného sania, alebo vedenia k intercooleru. DS1Al - D1L10m - izolace 25mm. DI1Al tepelně izolovaná hliníková trubka D1L10m - tepelně izolovaná.


DS1Al - D1L10m - izolace 25mm. Popis výrobku: ALU trubky jsou ohebné hliníkové ventilační trubky vyrobené z kvalitního hliníkového plechu o síle mm nebo na zakázku mm. Ocelový profil, trubka bezešvá hladká. Válcuje se za tepla protlačením plné kulatiny přes trn.


Nabízíme polykarbonát značky Lexan v tloušťkách od do 25mm. Dodáváme hliníkové profily obdélníkové a čtvercové, trubky , lišty, tyče kruhové,. Specializuji se na prodej mosazi, duralu , bronzu, silonu a mědi pro kutily i modeláře.


Prodám trubky pro podlahové topení pex-al-pex 16xBalení po 100m. Příchytka na trubky 25mm Prodám nové příchytky na trubky 25mm cena za jednu. Modelářský stavební materiál - hliník a dural. Univerzálni trubka hliníková pro sání.


Objednávací pokyn: rozmery 16mm - 25mm možno objednaťv ohýbateľnom. M, MODRÁ HLINÍKOVÁ TRUBKA - Infinity pro rozvod stlačeného vzduchu.

SMSKu-E-UV spojka trubky černá UV odolná. Ohebná hliníková trubka , tisková oprava tisková oprava tisková oprava , se používá. Set hliníkových trubek,pro kostrukce fotografického pozadí každá 75cm dlouhá průměr 25mm Balení obsahuje:x 75cm hliníková trubka.


Materiál: Řidítka jsou vyrobena na CNC strojích z kaleného duralu. Motocyklová řidítka 25mm Highway Hawk FLYER WIDE, šířka 100cm, chrom. Vyrobena s TEPELNOU IZOLACÍ 25mm.


AQUAPLASTIK Koleno 90° , koleno 90°, 25mm. Polypropylenové svěrné tvarovky jsou určeny pro rychlé a bezpečné spojování všech typů polyetylenových . Izolační páska, izolačka, Rotunda, vulkanizační, guma, smršťovací, 25mm x 5m, . Warp ND - plastové koncovka průměr 16mm, výška mm. Plastové zakončení hliníkové trubky , vnitřní průměr 16mm, výška 25mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky