středa 13. června 2018

Hustilka s manometrem

Hustilka nožní s manometrem 7MPa dvoupístová YATO . Extra výkonná ruční hustilka se zabudovaným měřičem tlaku. Kovová dvoupístová nožní hustilka s manometrem. Pumpička je určená pro huštění pneumatik osobních automobilů. Součástí balení jsou přídavné adaptéry pro . V nabídce Bauhausu platné do 2.

Maje zkušenosti s malými, skladnými hustilkami,. Díky přiloženým adaptérům lze použít i pro nafukování . MAXs manometrem v našem eshopu za skvělou cenu. Jsme dodavatel kvalitních sportovních potřeb a potřeb pro cyklisty.


Ruční hustilka HEYNER s manometrem. Vyrobena z kvalitního kovu, opatřena flexibilním zakončením hadice s univerzálním hrotem pro huštění jak . Jednopístová nožní hustilka s manometrem. Praktická, universální, ruční hustilka s manometrem.


Slouží k dohuštění pneumatik automobilů,motocyklů,,jízdních kol,.

Zboží BETO TH004AG hustilka s manometrem z kategorie Hustilky - pro silniční i horské kolo. Jízdní kola, cyklo e-shop Bikestore. Plastová hustilka s plastovou spodní částí S oboustrannou hlavicí na všechny typy ventilků (AV - moto, FV - galuskový, DV - klasický) S manometrem do 160. Pumpa hustilka velká MRX CMP-1velká Al s manometrem koncovky. Pumpa, Beto CCO-018AG Al combo s tlakoměrem, hustilka.


Vysokotlaká hustilka s manometrem EasyBike běžně stojí 69Kč. Ventil: pro automobily a motocykly, součástí jsou také . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . PSI pro všechny ventily AV, . Kovová nožní hustilka s manometrem , určená pro huštění pneumatik osobních automobilů. Dvoupístová nožní hustilka s tlakoměrem 4CAR. Pístová nožní hustilka s manometrem , vynikající svou bytelnou konstrukcí zhotovenou z lisovaného, ocelového plechu o tloušťce mm, lakovaného černou. Klasická ruční hustilka z oceli červené barvy s ergonomicky tvarovanou rukojetí.


Kovová ruční hustilka pro huštění pneumatik osobních automobilů. Barva červená, či modrá (dle skladové dostupnosti). Obrázek zboží hustilka nožní s manometrem.


Hliníková dvoucestná hustilka s manometrem. Je opatřena manometrem , s rozsahem měření - bar.

K hustilkce jsou přiloženy další adaptéry pro nejrůznější .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky