pondělí 25. června 2018

Posypový vozík mountfield

Posypový vozík určený k celoročnímu provozu. Korba vozíku o objemu 1l je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Sypací vozík WE 3je univerzální celoročně využitelný vozík určený pro posyp všemi druhy sypkých materiálů (semena, hnojiva, posypová sůl atd.).


K přesnému setí osiva je vhodnější používat sypací vozík , zatímco rozmetadlo je ideální k plošné aplikaci travních hnojiv a písku či soli v zimním období. Sypací vozík WE 4je precizní celoročně využitelný vozík , který uspokojí majitele zahrad s vysokými nároky na vzhled a kvalitu trávníku.

Fandíme zahrádkářům i domácím kutilům. Osvoboďte zahradu ze spárů plevele a proměňte ji ve svoji soukromou oázu klidu a pohody. HECHT 2- VLEČNÝ ROZMETAČ HNOJIVA,OSIVA NEBO SOLI Detailní popis vozík posypový Vlečný rozmetač hnojiva, osiva a soli je skvělým doplňkem . Ručný posypový vozík s reguláciou posypu. Ruční posypový vozík Hecht 2s šířkou posypu cm. Posyp můžete na vozíku snadno regulovat.


Perfektní rozmetač Hecht 2vám pomůže v létě i zimě. Poradí si s nákladem o objemu až litrů a množství .

K jednoosým traktorům lze pořídit i závěsný posypový vozík se . TR 500-- Vozík VARES pro traktory, HV 7- Vozík pro. Určeno pro mulčovače : F 70 F6a kultivátory MF7 MOUNTFIELD , VARI a další. Vám bude posypový vozík RVK 200. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme . K rozmetání hnojiv, semen, vápna, zimního posypu, soli, písku a drtě.


Prodam Kultivator mount field MS in. Vozíky k jednoosým malotraktorům (kultivátorům). Sypače soli jsou vyrobeny z kvalitních nekorodujících materiálů, a posypový materiál. Inzerát Gardena posypový vozik v okrese Hradec Králové, cena 400Kč, od Jaroslav Pallas na Sbazar.


Trakturek Castel garden XE 7 Mountfield. Zahradní traktor dodala společnost Mountfield dne 19. Neocenitelný je přepravní vozík s dostatečně velkou nosností vybavený nožní i ruční brzdou. Domácí sněhová fréza Mountfield. Přívěsný vozík využijete pro převoz velkého množství trávy, dříví, nářadí i různého odpadu nebo materiálu.


Rozmetadla, rozmetač soli rozmetadlo, posypový vozík.

Rider je vhodný k sečení větších a členitých ploch Traktory německého výrobce. Původně zakoupen pro kultivátor Mountfield MS 16. Závěs pro vozík HV 2(L, S) pro zapojení za malotraktor MOUNTFIELD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky