pátek 29. června 2018

Hydroizolace balkonu poradna

Na nezastřešený balkon spadne při každém větším dešti až milimetrů srážek za hodinu. Proto je kvalitní hydroizolace balkonu nebo terasy nezbytností. Dobry den, je mozne poradit, jaky typy izolacni hmoty od firmy MAPEI mam pouzit na hydroizolaci balkonu ? V portfoliu produktů Mapei najdeme hydroizolace , jež jsou vhodné na použití v různých částech domů a bytů. Na terase jsou umístěny venkovní klimatizační jednotky s váhou stovky kilogramů, odolá vaše izolace váze těchto jednotek a nahradí .

Totiž sanují mě balkon v panelovém domě 60. Až na panel podlahy balkonu odbourali dvě vrstvy betonu, mezi nimiž byla asfaltová vrstva. Ano, podlaha bývá nejproblematičtějším prvkem na našem balkonu nebo lodžie. Tekuté dlažby na stávající dlažbu 2. Chci zaizolovat starší RD 12cm polystyrénem,při tom musím zaizolovat i balkóny, ty chci zaizolovat zespoda 6cm fas. Jaká hydroizolace se tam hodí, aby to vydrželo a nezatékalo tam.


Balkon s hloubkou větší jak 1 . RD byl postaven cca před lety.

Tato poradna se zabývá nátěrovými hmotami, váš dotaz na opravu balkonu je vhodný pro odborníka stavaře. Hydroizolace balkonů byla zhotovena dle tehdejších . Všechny požadavky na izolace balkonů a teras dokáže splnit stříkaná izolace. Dobrý den, lze použít folii DEKPLAN tl. Internetová poradna i-EKIS - Odpověď.


Rozměry balkónu jsou délka 6m, šířka ,8m, síla betonové desky je 2m. V případě přidání tepelné izolace v horní části je důležité, aby podlaha balkonu nebyla výš než podlaha . Je to ale hrozně pracné a není možné to použít na celou plochu balkonu. Existuje nějaká možnost jak situaci vyřešit aniž bych musel . Průhledný nátěr dokáže oživit a zachovat původní vzhled. Zdravím v diskuzi a měla bych jeden dotaz na odborníky. Máme rodinný dům, který postupně doděláváme, nyní jsme se dostali do fáze . Při rekonstrukci balkonu je nutné odstranit starou keramickou dlažbu, často také spádový beton.


Těsnicí páska musí být vlepena celoplošně do hydroizolace. Vim ze existujou ruzne hydroizolace ale to je hrozne drahe. Dobry den potreboval bych zaizolovat balkon zateka mi tam voda.


Ted mi dosel letak s nejakou.

Prostor terasy či balkonu je místo, které má sloužt k rekreaci, proto jsou na něj kladeny nejen požadavky na zajištění vodotěsnosti nosné . Dodatečné zasklení balkonu , lodžie, ale i terasy nebo verandy zvyšuje. Zasklený balkon či lodžie fungují zejména v zimě jako účinná izolace. Celková tloušťka izolace ve dvou vrstvách je - mm, celková spotřeba - 5 . Při výstavbě došlo k chybě, kdy hydroizolace nebyla založena pod polystyren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky