čtvrtek 21. června 2018

Multifunkční záchodové prkénko

Na mysli máme dokonale pohodlná a výjimečná multifunkční sedátka. Sprchovací a multifunkční WC a toalety - Bagno. Naleznete zde velký výběr záchodových prkýnek dřevěných, plastových, foliovaných MDF i čalouněných, popř. Nahrazuje vaše stávající WC sedátko , mísa zůstává původní. Potom už jen připojíte na vodu a elektřinu a ihned můžete začít využívat svůj multifunkční bidet.


Klasické záchodové prkénko jednoduše za toto elektronické vyměníte.

Vaší toaletě, které vytvoří z toalety multifunkční zařízení wc a bidet v jednom. Intimus Mini přídavný bidet pro instalaci pod stávající WC sedátko. WC bez splachovacího kruhu s technologií rimfree od společnosti Keramag. Toto multifunkční wc prkénko je použitelné pro převážnou většinu . Komfortním zařízení pro moderní koupelny i pro malé prostory toalet je multifunkční sedátko s oplachováním a osoušením. Je výborným řešením pro všechny . Můžete si pořídit WC sedátko ze stabilních a pro pokožku příjemných.


Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Sanitární technika - WC doplňky. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt wc prkenko rozmery.

Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Prodám multifunkční západku zn. ALCAPLAST Záchodové sedátko Antibacterial bílé A60. Kvalitní zboží za rozumnou cenu Vítejte na naší aukci O nás Nasě ostatní aukce Komentáře Přidat nás do oblíbených Naše nabídka zboží Vánoční osvětlení . Speciální záchodové prkénko pro děti, které už začínají chodit sami na toaletu.


Univerzální bílé sedátko pro všechny standardní WC mísy. Vyrobeno z vysoce kvalitního, trvanlivého termoplastu odolného proti zlomení a poškrábání. Panty s vestavěnými tlumiči zachytí záchodové prkénko a dovřou jej pomalu, tiše a jemně. WC prkénko se zpomalovacím sklápěcím mechanizmem, zajišťuje tiché a volné dosednutí . Multifunkční Outdoor Karta Mini Work Tool 11v- Rychlé info. WC stojan YAMAZAKI Rin Slim Toilet Rack, světlý - YAMAZAKI Rin Slim Toilet Rack - WC stojan.


Zbavíte se nepříjemných problémů jako například zápachu a uklízení podestýlky. Záchodové prkénko pro kočku CitiKitty Cat Toilet bude pro vás ideální řešení. Přinášíme vám samolepku, která rozveselí vaše záchodové prkénko. Dětské sedátko na WC , Doporučený věk od měsíců.


V závislosti na modelu jsou k dispozici doplňkové komfortní funkce, jako je dámská sprcha, jednotka odsávání zápachu, teplý fén a vyhřívané WC sedátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky