úterý 26. června 2018

Úspora vody perlátor

Watersavers RA10Univerzální šetřič vody pro sprchy české výroby. Terla FreeLime vonkajší závit 4l min. Používání vodovodních baterií se spořiči vody u umyvadel, sprch nebo dřezů je již dlouho samozřejmostí.


Spořiče se nazývají také perlátory, . Běžnou součástí vodovodní baterie je perlátor. Patentované úsporné perlátory Hihippo nové generace s úsporou vody až.

Běžný průtok u umyvadlových či dřezových baterií se běžně. Chcete šetřit peníze a při tom se neomezovat? Vysoce úsporný perlátor s potenciálem úspory vody více než . Perlátor Wavitar přesně toto nabízí v absolutně jedinečném. Díky němu mohou lidé ušetřit až procent vody , aniž by o tom . Minimálna ročná úspora vody a energií potrebných na ohrev teplej vody pre . Na běžný perlátor se usazuje vodní kámen, postupně koroduje a rozpadá se.


Ovšem jestliže jsme zvyklí mýt nádobí pod tekoucí vodou, je lepší použít perlátor s průtokem 2–litry za minutu. NEOPERL perlátor s naklápěcím sítkem, vnější závit M24x chrom ( AERGIR ).

Ekologické produkty pro úsporu vody a energií snížující náklady na elektrickou energii. V praxi je třeba vybírat úsporný perlátor , jehož parametry budou vyhovovat nám, svému účelu i tlaku v potrubí. Ušetřete za vodu díky patentované technologii. Především jde o průtok vody.


To znamená úspora až litrů vody za minutu. Přitom na komfortu mytí neztratíme vůbec nic. Funguje to na stejném principu jako perlátor na . Opakovaně použitelný výrobek. ECO perlátoru značky Hihippo je až a ušetří Vám. Můžete si nastavit, kdy se má perlátor automaticky vypnout v rozmezí až 6 . Perlátory One touch tap jsou vybaveny tlačítkem na rychlé zastavení a puštění vody , bez nutnosti manipulace s kohoutky.


Obsah balení: 1x perlátor – spořič vody. Zkorodovaný perlátor může navíc obsahovat nebezpečné bakterie a kontaminovat tak. Přesvědčte se, že ani větší úspora vody neznamená ztrátu pohodlí.


TOP-ENVI Tech E-shop Úspora vody Úsporný perlátor RA10 . Nenechte se zlákat nákupem běžných perlátorů na trhu, které uvádějí hodnotu úspory vody pouze až. Jako „obhájce hodnoty vody “ přejímá Hansgrohe přední roli v zacházení s. EcoSmart: šetřete zdroje i peníze s EcoSmart .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky