pondělí 4. června 2018

Plastová záslepka na trubku

Záslepka plochooválná chromová. Plastové záslepky , plastové prvky pro průmysl. Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment.


Máme všechny druhy trubek i plastových zátek, které budete potřebovat při vedení potrubí. DS Technik, výprodej,krytky jeklů a trubek , plastová a kovová víčka plastové zátky profilů. Potřebujete zaslepit kruhové, obdélníkové a čtvercové otvory, potom můžete použít záslepky pro trubky a jekly .

Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod. S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu. Použití pro nábytek, stroje a zařízení s. Určeno pro ukončení sloupků, hranolů (jeklů) a trubek. Plastová zátka čtvercová s kovovým závitem pro standardní zatížení.


Snadná montáž a bezpečné upevnění. Krytka na plotový sloupek, plastová záslepka na sloupek plotu . Zátky do jeklů a trubek , plastové zátky čtvercové, obdélníkové a kruhové, do jeklů a trubek.

Nejčastěji zakrývají konce jeklů nebo trubek. V našem sortimentu naleznete plastové . Naše společnost vyrábí a dodává plastové krytky a plastové záslepky v široké paletě použití. Pořídit si od nás můžete rovněž krytky a zátky na trubky. Konstrukční fitinky a konstrukční spojky slouží ke spojování ocelových trubek. Kruhové základny s upevňovací konzolou ke kloubovým nožkám, plastové.


Zátka do trubky kruhová 10mm, černá. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Do našeho sortimentu patří - plastové záslepky , zátky, krytky, víka, víčka, ucpávky , šrouby, matice, návleky na trubky ,. Ověřené kontakty z katalogu firem . Vyrábíme a prodáváme plastové díly. Nabízíme plastové čtvercové, obdélníkové a kulaté záslepky a záslepky se závitem, návleky na trubky , tyče a dráty.


Nacházíte se:OstatníPOTRUBÍ A TVAROVKY Trubky a tvarovky PPR (plast) PPR tvarovkyPPR. Oválné zátky do oválných trubek - Kuželové návleky na trubku. V sortimentu také naleznete páčky, ruční kola . Nabízíme záslepky do potrubí, svařované koncové kryty, koncové části. Jsou vyrobeny z kvalitního hliníku za velmi dobrou cenu.


Technologie výroby - trubky vytlačováním (extruze), tvarovky vstřikováním - popis.

Nedoporučuje se svařovat s jiným plastovým systémem. K- PLASTICOR trubka korugovaná 400-6m - SNPP. Motl Zdeněk - zpracování plastů.


Výroba a prodej plastových záslepek potrubí, zátek, návleků, krytek, separátorů pro transport trubek , tlakových zátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky