středa 6. června 2018

Výroba pístních tyčí

Pístní tyče MnVstandartní. Chromované pístní tyče se používají k výrobě základní pohyblivé části hydraulického válce. Tyče se vyznačují vynikajícími mechanickými vlastnostmi a. Nabízíme všechny součásti pro výrobu hydraulických válců – přesné bezešvé trubky, pístní tyče , trubky pro vedení hydrauliky.


Dodáváme ve výrobních délkách. Opravy a výroby pístních tyčí.

Nový i opravený válec je řádně nalakován dle dispozic a přání zákazníka. Vlastnostmi cylindrových trubek, pístních trubek a pístních tyčí jsou malé rozměrové. Honované nebo válečkované trubky pro výrobu hydraulických válců.


Rotační a translačně pohyblivé tyče , hřídele a trubky splňují nejvyšší standardy kvality díky našim dlouholetým zkušenostem. Přesně sladěné výrobní kroky . Dále chromované pístní tyče , honované trubky, těsniva, kloubová ložiska, oka, . Výroba hydraulické techniky v Rakovníku a. Velkoobchod pístních tyčí a honovaných trubek pro hydraulické válce.

Repase válců je běžně poskytovanou službou, která představuje výměnu těsnění , výměnu ok nebo ložisek až po výměnu pístních tyčí nebo pláště. Můžeme je rozdělit podle rozměru venkovního průměru, . Renovace pístních tyčí , hřídelů a válců. Na pístní tyče , hřídele a válce (například papírenské válce) aplikujeme kovové, keramické a kovokeramické materiály. Prodej těsniva hydraulických zařízení.


Dodací kódy pro CAF - JEDNOČINNÝ VÁLEC SE ZÁVITEM - Pro pístní tyč , průměrů . Mezi naše služby patří výroba čepů a. Hydraulické válce, náhradní díly. Válce se vyrábí s libovolným zdvihem, max. Tento typ opracování zaručuje perfektní jakost povrchu.


Materiál tělesa je slitina hliníku,. Kompletní přetěsnění hydraulických válců(pístnic) – všech typů(stavební a zemědělské stroje, vstřikovací lisy a další…). LONGWEI: Profesionální výrobci a dodavatelé pístních tyčí , kteří se specializují na nabízení dobrých velkoobchodních služeb pro různé zakázkové pístnice s . Víka pro vedení pístní tyče spolu s těsnícími prvky jsou našroubována do trubky pláště válce z. Staví ji společnost KYB Manufacturing Czech, která hodlá rozšířit výrobu tlumičů a pístních tyčí. Součástí dodávky výrobku je průvodní dokumentace obsahující.


Charvát group je tradičním evropským výrobcem hydraulických válců o průměrech pístu 25–450.

Firma nabídne 3volných pracovních míst. Používejte zobrazené výrobky. AVENTICS výhradně v průmyslové oblasti. Přečtěte si důkladně celou dokumentaci výrobku dříve, než začnete . Technologie – galvanická linka fy LECOM Ledeč n. Plocha výrobního areálu bude činit 8 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky