pátek 15. června 2018

Protiskluzová podložka na palubní desku

TomTom Přilnavá podložka na palubní desku , pro připevnění navigačního zařízení na palubní desku. Podložka do auta, protiskluzová , vysoce přilnavý povrch. Protiskluzová podložka na palubní desku auta.


Původní cena: 7– Kč , ušetříte 4– (). Perfektně drží a nezanechává. Překvapte své blízké nanopodložkou, která dokáže udržet lehké předměty i vzhůru nohama!

Někteří výrobci sice nabízejí možnost montáže na palubní desku , stále. Lze odložit telefon, klíče a další drobnosti na palubní desce. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Silikonová protiskluzová podložka do auta dosahuje vysoké přilnavosti i na šikmé ploše palubní desky.


Zajišťuje předměty jako např. Zabraňuje ve skluzu předmětů nejen z palubní desky. Ideální na telefon, zapalovač, peníze, . Auto protiskluzová podložka na mobil do auta.


Na OBI protiskluzové podložce najdou dostatek místa všechny běžné smartphony a mobilní telefony.

Při položení na palubní desku vašeho vozidla zajišťuje . Univerzální multifunkční flexibilní podložka. Speciální povrch brání sklouznutí podložky a předmětů na ní. Lze ji umístit na palubní desku nebo jakoukoli ji. Tento univerzální podložený držák umožňuje připevnění navigačního zařízení na palubní desku vašeho vozidla. Podložky do kufru najdete přímo pod modelem svého auta v levém menu.


Mobil, či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a nevíte, kam své věci položit. Usnadněte si situaci s protiskluzovou podložkou do auta. Snadno ji můžete umístit na palubní desku a mít díky tomu mobilní tel.


Popis: Škoda nebo Volkswagen protiskluzová podložka pod navigace a mobilní telefony, na palubní desku Vašeho . Jistota bezpečného nákupu, akční. Vše na podložce je fixováno proti nenadálému pohybu na palubní desce. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA. Na výběr červená, černá, zelená.


TrueCam protiskluzová podložka s vysoce přilnavým povrchem. Vlastnosti: - protiskluzová podložka - vysoce adhezivní povrch - rozměry: x 1mm. Také nemáte rádi, když v autě zatáčíte a různé věci vám cestují po palubní desce ? Udržujte čelní sklo v čistotě. Podložku jednoduše „přilepíte“ na palubní desku a díky jejímu přilnavému povrchu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky