čtvrtek 28. září 2017

Držák bowdenu na rám

Al, do úchytu po bowdenu , HK-10. FORCE držák bowdenů plastový černý. Scháním tyhle držáky pod rám specialized. Nikde v kameňáku ani na netu to nemaj.


Je to na dva bowdeny a jednu . Na dotaz Výrobce: Force Záruka: roky.

Plastový držák bowdenu nebo hadice pro otevřené návarky. Držák bowdenů pro připevnění bowdenů na řídítka sekaček. Poradíme Vám jak vybírat vodítka bowdenu.


Komponenty na kolo Lanka bowdeny Koncovky, úchyty a příslušenství. Dorazy hliníkové na rám Shimano STI. Příchytka - držák bowdenu (lanovodu) přední brzdy, vnitřní průměr 2mm, černá barva, včetně stavěcího šroubu. Bikesport - prodejce komponentů pro cyklistiku, . Potřebujete koncovky na lanka a bowdeny nebo úchyty na rám ?

Al vnější 7mm, délka 16mm. Držák bovdenu na rám pro modely kol Process, Operator Carbon, Precept, Hei . Brzdové hadice - Bowdeny a hadice: držák na hydraulickou hadici na rám. BABETTA 2náhradní díl DRŽÁK BOWDENU K RÁMU - P. Držák slouží k uchycení hydraulické brzdové hadičky nebo bowdenu na rám kola pomocí stahovací pásky. Alligator ochrana rámu LY-HPR(černá) . Originální řadící bowden Shimano SPvčetně plastových koncovek. XON koncovky bovdenu 1mm 100ks.


Zarážka - koncovka do očka rámu k vedení bowdenu brzdy. Doraz na rám pro SHIMANO STI plast, černý. Lanka, bowdeny - velkoobchodcyklo.


Nabízíme řadící a brzdová lanka na MTB a silniční kola, řadící a brzdové bowdeny různých barev a průměrů k osazení do rámu Vašeho kola. Popis produktu: na podsedlový šroub, kladka Al, rozteč pro rám mm, . Lanka a bowdeny - Lanka - Bowdeny - Ostatní. Chránič bowdenu PRO-T 5mm 1ks - bílá.


Používá se na uchycení bowdenů k měniči a přesmykači na rám při přestavbě starších kol na řazení ze řidítek a použití rámu , který nemá návarky na bowdeny. Objímka s držákem bowdenu cyklocross Al TEKTRO zadní 38mm, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky