pátek 8. září 2017

Zásobník teplé vody 500 l

Tyto jsou speciálně konstruovány pro provoz s tepelným čerpadlem. Vitocell-300-V-EVI-200- 300- L -thn- . Technický list na stiahnutie. Nepriamoohrevný zásobník TUV 500l Regulus RBC-50 Zabudovaná príruba pre údržbu. Solární zásobník TUV Veelman Typ VSTS500L, .

Možná podpora prostorového vytápění (pouze nádrže 5l ). Díky svým velkokapacitním výměníkům s velkým objemem vody umožňují ohřívače vody BPB vyhovět všem potřebám v oblasti společného. Vydavatel osvědčení o zaškolení. Nepřímo ohřívané zásobníky teplé vody jsou k dispozici v . Akumulační nádoba Viadrus ECONOMY 5l. Včetně tepelné izolace z tvrdé pěny PU s polystyrénovým pláštěm.


Nerezový ohřívač vody s výměníkem ENBRA 500l - 22.

Nepřímoohřívaný zásobník teplé vody z nerezu 500l vč. Objednací označení: WWSP 556. Popis: Dobrý den, prodám nový nepřímo ohřívaný zásobník teplé vody STORACELL.


Průtokový ohřívač vody l - Ariston NUOS PRIMO. Zásobník teplé vody 500l s čidlem teploty. Výsledkem je veká zásoba TUV získaná a uchovávaná ve zdravotně nezávadném obalu. Nepriamo vyhrievaný monovalentný zásobník teplej vody s objemom 5L ,. Zasobnik vody 500l najdete a porovnáte na Srovnanicen.


S privareným výmenníkom tepla pre . Z výroby nanesená tvrdá pěnová PU izolace do 5l. Systém svou velikostí vhodný pro vícegenerační domy, sportovní zařízení, menší firmy. Dodávka tepla je realizována na smluvním principu s provozovatelem sítě.


Objem vnějšího pláště (topné vody ) l. KOLEKTORY ZÁSOBNÍK TEPLA Decentrální dodávka solárního tepla do sítě CZT je. Soustavyjsou navrhovány na pokrytí potřeby tepla na přípravu teplé vody v. Hmotnost: 1kg VÝKONOVÉ PARAMETRY: Provozní tlak zásobníku : MPa .

Set pro ohřev teplé užitkové vody pro až osob. Nepřímotopné ohřívače THERM slouží k přípravě teplé užitkové vody ve spojení s jiným zdrojem topné. Při zvýšeném odběru TV zásobníky dohřívají vodu průběžně a pracují obdobně jako průtokové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky