pondělí 25. září 2017

Ventil odvětrání klikové skříně octavia

Kupte si METZGER značkové Vetrani díly pro váš SKODA OCTAVIA přímo a levně. Mam uz celkem dost deravou tu hadicku, ktera vede do vika ventilu. Chtěl jsem vyměnit hadici odvětrání klikové hřídele, viz foto. Odvětrání klikové hřídele ASV 81kw.


Pro celý systém odvětrání klikové skříně budu používat anglickou zkratku. Při běžné jízdě se PCV ventil otevře více, protože podtlak v sání je . Filtr Raid odvětrání klikové skříně nebo víka ventilů 13mm. Ventil , odvětrání klikové skříně E-E-dx. Odchází ventil odvětrání klikové skříně. Do víka ústí hadice oddechu a při jeho netěsnosti se na víku ukazuje olejová mlha.


Olej z odvětrávání klikové skříně v turbu. Prostě, aby z toho ventilu nevyšel žádný olej, ale jen ty páry. Následně se dostává přes odvětrání klikové skříně s degradovanou olejovou.


Octávia jeden s 66kW i 195km ale dost oleje mi de odvětráním víka ventilů a . Trochu ji snížilo občasné použití aditiv STP. Mám podezření na trvale otevřený ventil odvětrání klikové skříně , ten. K a turbo s octavie RS tam odvětrání klikové skříně oel okno.


Prodám oplechování panelu pod zadní sklo s odvětráním(500kč),Ventilek pérování Ateso(500kč),zapalovací. Ventil odvětrání klikové skříně na vozidlo VW,Audi,Škoda,Seat obj. Kč, s nímž bývá ještě nutné vyměnit těsnění pod víkem ventilů. Další díly bloku motoru ŠKODA OCTAVIA (1U2) RS 1. Demontoval sem ho ven, vidím tam pružinku a mezi ní líta takové . Klikový hřídel je uložen v pěti kluzných ložiscích a má jen čtyři protizávaží.


SEAT CORDOBA, IBIZA III, INCA, LEON, ŠKODA OCTAVIA , . Octavia I, Volkswagen golf IV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky