středa 13. září 2017

Lano na šplh 5m

Lano na šplh z přírodní ze 1 juty značky KV Řezáč. Konstrukce pro šplh DOR-SPORT, tvar U, pro šplhové . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Tento model lana je velmi silný, neodírá se a nehnije. Popis: Kategorie: Ostatní - švihadla a lana.


Materiál: juta s kovovým kolečkem pro zavěšení.

Poslouží jak výkonnostním sportovcům, tak při školním tělocviku. Vítáme Vás na stránkách velkoobchodu LERKO SPORT, s. Lano je na jednom konci zakončené . Klasické lano na šplh nejen do tělocvičen s kovovým kruhem na zavěšení. Vhodné i jako dekorace do interiéru či exteriéru.


Umístění: dětská hřiště, sportoviště, tělocvičny apod. V cene nie je zahrnuté poštovné . Milované a nenávidené, lano na šplh. Naše laná sú k dispozícií v univerzálnej dĺžke 5m s 36mm priemerom.

Zakončenie plastovými plombami na oboch . Na jednom konci je zakončené krúžkom na zavesenie o priemere 6cm a na druhom konci je voľné. Pomocou NA OBJEDNÁVKU na objednávku do dní 23. Napište první recenzi tohoto produktu. Okraj lana, ktorý slúži na zavesenie je . Na horním konci záplet- oko s kroužkem, na spodním konci ukončeno prošitím a bandáží.


Určitě si vyberete také další houpačky a klouzačky . Velkou výhodou je především . Popis tovaru je spravidla možné nájsť tiež na stránkach internetových obchodov. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Vyrábíme kvalitní Lana na šplh a Přetahování za bezkonkurenčí ceny. Profesionální, odolné, šplhové lano pro sportovce. Způsob dopravy, Česká pošta . Vše od sportovního oblečení po výživu, či poháry.


Konopné lano , vyrobené na Slovensku, o priemere 40mm Vám zabezpečí dokonalý úchop pri vašich každodenných šplhoch. Přejdi na stránku : › Lano pro šplh 35mm 5m. Lana, řetězy a příslušenství, LANO NA ŠPLH pr.


Zboží je v kategorii houpačky a klouzačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky