úterý 26. září 2017

Spojky na kovove trubky

Kovové spojky pre trubkový systém logiform. Pevné a odolné kovové spojky udržia trubkový systém pohromade. Quick-univerzální svěrná spojka pro pozinkované ocelové trubky , pro černé trubky a pro PE trubky pro oboustranné spojení - QO. Svěrné spojky umožňují rychlé . Technické údaje: Druh: spojka pro ocelové závitové trubky Materiál: Slitina Al Pancéřový závit P: 1Rozměr: 24xmm .

Na obou koncích jsou opatřené hrdlem. Poslat poptávku PRODUKTOVÝ LIST. Spojka hadice- kovová trubka.


Montážní postup: Před vlastní aplikací je třeba dbát na to, aby konce spojovaných trubek byly děleny kolmo k ose trubky , byly bez otřepů, nezdeformované, bez . ISIFLEX-ATU spojky na kovové potrubí. ATU pro bezzávitové připojení ocelové trubky stejné dimenze. Doprodej skladových zásob za zvýhodněné ceny.

Přímé spojení dvou trubek bez sváření. GEBO Quick typ QI - svěrná spojka s vnitřním závitem Univerzální svěrná spojka. Tato spojka umožňuje rychlé a spolehlivé spojení trubek nebo napojení . Konstrukční fitinky a konstrukční spojky slouží ke spojování ocelových trubek.


Ocelové trubky je možné svařovat, spojovat různými složitými způsoby, nebo . Tyto fitinky lze používat pro různé druhy trubek. Zajišťují bezpečnou a mimořádně . Základní kovové trubky průměru a 32. Povrchové úpravy - plast ABS v různých barvách, keramický potah, stříbrné niklování nebo černé chromátování. Typy trubek pro konstrukční stavebnicový systéocelové trubky Logiform. U materiálů střední a vyšší tvrdosti (ocel, litina) s omezeným tahovým zatížením ve spoji jsou spojky řady FIX-L obvykle vyhovující.


Jedná se zejména o trubky v . Z jedné strany vnitřní PG závit, z druhé strany zajišťovací . Rúrky a príslušenstvo z kovu. Veškerý tento materiál je pro použití ve styku s pitnou vodou.

Trubkovité spojky ( kovové ). Slouží k uchycení folií a sítí ke kovovým trubkám. Předmětem aukce jsou kovove trubky a spojky k party stanu s vyskou 2m o rozmeru: 6x12m, 6x10m, 6x8m, 6x6m, ktere prodavame take na jinych aukcich. Propojení - spojky , kolínka, trubky.


Všechny kovové části spojek jsou z patentované mosazné antikorozivní slitiny RA. ISIFLO instalační spojky použité před lety na PE- trubkách v celé Evropě. Samozřejmostí je i nabídka tvarovek a dalšího bohatého příslušenství, včetně spojek a prvků pro přechod z pevné trubky na ohebnou trubku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky