čtvrtek 28. září 2017

Nesený postřikovač 200l

Postřikovač nesený na 3BZ, obsah 200L , hmotnost 250kg. Nesený rosič AGROMEHANIKA AGP 2o objemu nádrže 200L , ventilátor 585 . Nesený postřikovač GAMA 61 s nádrži 7litrů, záběr m, čerp. Nesený plošný postřikovač PRODAG PZS 2KM bez ramen.


Robustní rám je opatřen práškovou barvou.

Váha 1Kg, objem nádrže 200l , potřebný výkon od 12. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Hlavní vlajkovou lodí jsou postřikovače od firmy Agromehanika d. Inzerent: Kontakt: Kontakt je skrytý. Prodám nesený postřikovač 2l -6m. Amazone představuje zcela nově vyvinutý nesený postřikovač. Velice kvalitní postřikovač BIARDZKI pro hubení plevele.


Masivní konstrukce postřikovače.

Kompaktní nesený postřikovač UF s nádrží o objemu 9až 1. Slavia 824s a 200l postrekovač. Opryskiwacz ogrodniczy do mini traktorków- ciągników 200l. Je výkonný nesený postřikovač s výbavou srovnatelnou s návěsnými . Plnění zásobníku na postřikovací prostředek (volitelně). Xter A doplní sortiment nesených polních postřikovačů. Plošný postřikovač nesený PZS 200.


Nesené rosiče (tříbodový závěs traktoru). Já bycch řekl že to na 1 bude nesený postřikovač na menším traktoru. AZM-TK 200L Tlakové kropení k zametacím kartáčům AZM-120H a AZM-150H. Společnost LEMKEN navrhla svůj nesený postřikovač Sirius tak, aby mohl vést velké množství vody, a dosáhl tak vysoké účinnosti postřiku. Větší kapacita zásobníku neseného postřikovače vyžaduje traktory vyšších.


Sauer Danfoss kolový hydromotor. Malé postřikovače City sprayer. K nesenému postřikovači TX je dále příslušenství: automatický tříbodový.


MASTER TWIN STREAM ekonomické nesené modely. Použité - dobrý stav - tělo - Nesený - non stop hydraulický - Transportní kolo - Variabilní.

Ponúkame postrekovače BIARDZKI Dostupné litráže 200l 6m = 699€ . Náhradní díly pro polní postřikovače a rosiče za traktor, trysky - polní postřikovače za traktor. Stojan na sud plastový otočný pro sudy a 2l. Na pristi rok uvazuji poridit neseny postrikovac za traktor polske vyroby.


Objem jíchy: vodou ředitelný přípravek se aplikuje v množství 100- 2l vody vždy tak, aby jeho. Aplikaci je vhodné uskutečnit neseným postřikovačem. Při aplikaci nesenými postřikovači při současné aplikaci s pesticidy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky