pátek 29. září 2017

Náplně do chemického wc

Qualicar NEW náplň do chemických WC 5l Přípravek pro potlačení zápachu u chemických WC. Díky své intenzivní vůni a syté barvě zajišťuje čistotu rezervoáru. Vysoce kvalitní tekutý přípravek pro chemická WC , vyráběný dle původní receptury s vícejak 20-ti letou tradicí na trhu.


Tento výrobek je distribuován v 1L . Neobsahuje formaldehyd a splňuje tak . Veškeré uvedené náplně do toalet přímo vyrábíme.

Vysoko kvalitný tekutý prípravok pre chemické WC , s viac ako 20-dsať ročnou tradíciou na trhu. QUALICAR zajišťuje čistotu rezervoáru chemických WC , zabraňuje vytváření plynů a vzniku nepříjemných pachů. Obsahuje formaldehy biologicky snadno . Dezodorační a likvidační náplň chemických WC. Chtěl jsem jenom poprosit o doporučení jaké chemické WC pořídit. A hlavně do ní dávej kvalitní chemii např.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je nutné dávat do toho litr a půl té jejich chemie a naředit vodou.

V minulosti jsem odebíral náplň do chemického WC značky Qualicar v litrovkách. Bohužel nevím z jakého důvodu, byl tento výrobek stažen z . Sanitárny prípravok pre chemické WC, ekologický bez formaldehydov. Prípravok odbúra nepríjemné pachy, . Jedná se o náplň do chemického wc bez formaldehydu. Objem 2l - ekonomicky úsporné balení.


Už přes let firma Thetford vyvíjí účinné chemické prostředky . Trigano Campa Blue - náplň pre chemické WC. Dometic PowerCare Tabs - ks tabliet do odpadovej nádrže. Nová řada přípravku Campex pro chemická WC.


Tato řada výrobku se vyrábí s menším množstvím účinné látky pro méně intenzivní užívání chemické toalety. Qualicar zajišťuje čistotu rezervoáru chemických WC , zabraňuje vytváření plynů a vzniku nepříjemných pachů. Je biologicky snadno odbouratelný . Qualicar je osvědčený přípravek určený pro chemické wc , jímky a jiné rezervoáry.


Likvidace a dezinfekce obsahu chemických wc a odpadních . Všetky informácie o produkte Dezinfekčný prostriedok na WC Bioclean náplň do chemického WC 1L, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a . Ihneď k odoslaniu, u vás už 15.

Náplň Rulyt do chemické toalety - 1L. Výrobce:THETFORD Corporation. CAMPA GREEN 2l chemická náplň ekologická do odpadní nádoby. Dále v kategorii:Přenosné chemické WC. TORNADO BLUE KONCENTRÁT DO CHEMICKÉ TOALETY, 1L - náplň do chemického WC odpadní . Zahradní a sezónní produkty Náplně do chemických WC Bioclean náplň do chemického WC 1L.


Třídit podle: Realizační doba vzestupně. Chemické WC by nemělo chybět na žádné chalupě či chatě a rozhodně ho využijete třeba i během cestování pod stan do přírody nebo na dovolenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky