středa 13. září 2017

Vodoměrná šachta 1200

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vodoměrná šachta je určena pro instalaci vodoměru v nezámrzné hloubce. Přívodní potrubí vstupuje do vodoměrné. Pracovníci vodáren si mohou odečítat stavy vodoměru bez Vaší přítomnosti.


Výhodou je zaručená kvalita a snadná montáž.

Vyrábíme vodoměrné plastové šachty, které slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řádu. Díky své konstrukci je možné ji . SKRUŽ je svislý stavební dílec tvořící stěny vodoměrné šachty o tl. Betonová vodoměrná šachta kruhového tvaru.


Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní. Plášť je osazen plastovými výztuhami, které zajišťují stabilitu při betonování. Certifikovaná plastová samonosná vodoměrná šachta vyrobená moderní bezsvárovou technologií.


Vyrábíme také vodoměrné šachty , které jsou určeny pro propojování.

Uváděné rozměry znamenají: průměr x výška x výška komínku. Ceník jímek,septiků a vodoměrných šachet. Pro potrubí PE – (vnější průměr) včetně a vodoměr Qn musí mít vodoměrná šachta min.


Tyto šachty mají statické výpočty pro obsypání zeminou . Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako ochranné komory pro umístění. Plastová vodoměrná šachta válcová. Typ, Celkový objem, Rozměry: (š-d-v), Hmotnost, Cena. Výhoda výstavby šachet z betonových prefabrikátů je ve zkrácení výstavby oproti. Má válcovitý tvar s 5mm vysokým kónusem na završení šachty a 1mm vysokým komínkem o průměru cca 6mm.


Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Vodoměrné a studnařské šachty PRAMOŠACHTY není třeba obetonovávat. Nová vodoměrná šachta samonosná průměr 90cm, výška 160cm, komínek pr.


Jedná se o jednu z nejprodávanějších vodoměrných šachet u nás. Akční cena vodoměrné šachty STANDARD PLUS je 5. Kč vodoměrná šachta STANDARD PLUS vodoměrná šachta EXTRA PLUS. Vstupní šachty, vodoměrné a čerpací 48.

Technické parametry a nákres – vodoměrná šachta kruhová. Průměr revizního komínu (mm). Válcovitý korpus je PP deska vytlačovaná o sile. KG kanalizační systémy Pramosat vodoměrné šachty.


NÁVOD NA POUŽITÍ VODOMĚRNÝCH ŠACHET.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky