čtvrtek 7. září 2017

Prodám betonové trubky

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonové roury. Prodám keramickou rouru, koleno. Betonove roury o prumeru 50cm delka 5m kůsu. PRODAM betonove ROURY o prumeru 50cm delka 5m kůsu.


PRODAM BETONOVE roury o prumeru 50cm delka 5m kůsu. PVC trubkou , nebo hadicí za bazénem.

Betonové prvky určené pro vedení povrchové a děšťové vody. Trubka na podlahové topení TOP 1a TOP 118. Příjem zboží do komise i výkup, prodej použitého zboží levně i zdarma a akce,. WC, dlažby, obklady, žulové kostky, trubky , plechy, . Kabelové zákrytové desky, kabelové trubky , kabelové žlaby, zemnící materiály. K- PLASTICOR trubka korugovaná 400-6m - SNPP.


Betonová svodidla BSV typu ŽPSV patří k silničním záchytným systémům, které jsou. Ocelový zámek je tvořen C profilem vyrobeným z ocelové trubky. Trubky černé bezešvé, trubky svařované redukované s atestem na plyn.

Dodavatel kanalizačních a vodovodních materiálů. Roury,tvarovky,potrubí,šachty, betonové zboží,poklopy,. KG trubky , tlaková kanalizace.


Dovoz a prodej kanalizačního a vodovodního potrubí velkých průměrů z PVC, . MALPRO je známa jako výrobce elektroinstalačních lišt, trubek a příslušenství pro. Krabice Kopos pro montáž do betonových a zdvojených podlah. PRODÁM 6ks NEPOUŽITÝCH BETONOVÝCH TRUB, ROZMĚRY DL. Kvalitní nerezové materiály na prodej. TRUBKY ČTVERCOVÉ - KARTÁČOVANÉ, mat.


Podhrabové desky betonové , podezdívka pod pletivo. Vše vytříděné ve velmi dobrém stavu - rovné trubky , repasovaný spojovací materiál. Maloobchodní a velkoobchodní prodej zaměřený na hutní materiál, spojovací materiál, kotevní techniku, nýtovací techniku, nářadí, brusivo, tesařské kování, . Nově nabízíme prodej repasovaného stěnového bednění Monti ALU. Pro trubky 1– 2mm a tloušťky stěn 2– 4mm.


Zčásti jsou dokonce na prodej pro fanoušky vojenství či jen pro chalupáře,. Konstrukce z ocelových trubek o průměru 35mm s galvanickým pozinkováním. GIACOTHERM, polybutylenové trubky , PEX- AL-PEX.


Prodej , Montáž, Servis, Pravidelná Údržba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky