středa 18. dubna 2018

Co je gufero

Gufero (též simmerring, simering, simerink od jména Walther Simmer) je strojní součástka. Je to pryžové těsnění hřídelí a ložisek. Dnes je nazev Simmerring chranena obchodni znacka jedne nemecke firmy.


Nov Prosím vás, nevíte náhodou co znamená dotáhnout gufero nebo. Informace o firmě Gufero Rubber Production. Vyznačuje se vysokou životností a je vhodné i pro vysoké otáčky .

Může být opatřeno i pružinou. Gufero je druh pryžového těsnění ložisek a hřídele. Tato strojní součástka je známa také pod názvem simerink.


Vyhledejte si pohodlně rozměr, který potřebujete. Gufera NBR SPECIAL za výhodné ceny a množstevní slevy. May Simmerring = těsnicí kroužek hřídele, česky gufero.


Simmerring je ochranná značka světového výrobce těsnících kroužků a tvoří u nás zlidovělý . Vzhledem k výztuži je takové gufero odolnější vůči chybám při montáži.

Tímto umístěním je zajištěna co nejmenší házivost hřídele v oblasti utěsnění a tím . Na dosedací ploše gufera je navíc nanesena tenká vrstva PTFE, usnadňující záběh. Hřídelové těsnění Gufero slouží k utěsnění prostoru kolem otáčející se hřídele. Vnitřní průměr přídržné desky by měl zaručit co největší oporu. Gufero UN-split je speciálně aplikováno u dělených ložisek . TO:mirek9dyt si nekde psal ze jsi dal generalku a ted necis co je gufero nebo simering nebo tesnici krouzek tak nevim jestli ti mam verit nebo ne :wink: . Mar Beztřískově proto, protože za guferem je kluzné ložisko a nechci.


Jediná možnost co mě napadá, proč je to gufero namontovaný tak jak je , . Aug Jsem úplný začátečník a dávám do kupy starší Babettu 210. Chtěl jsem vyměnit gufero , co je na klikové hřídeli v levé části (tam kde jsou spojky) . Prosím tě neřeš původ gufera, pokud je to sériový rozměr dej tam jakékoliv co tam pasuje a je klid. Níže je vyobrazen graf vymezující použitelnost těsnění v závislosti na . Je nějaká možnost jej nějak zajistit, třeba něčím přilepit? Jana Takácsová nakoupil v obchodě GUFERO před měsíci. Ale co je pruser, je to gufero pánové.


Tři základní typy je také moţno dodat s přídavným prachovým rtem proti špíně a nebez- pečí koroze. Házivost hřídele má být co nejmenší.

V druhé vysoce specializované prodejně co se zabývá těsnící technikou mi bylo řečeno že orginální gufero je svým vzhledem takový bubák, aby to vypadalo . A co ten, jak otec, matka a gufero čekají u doktora? Gufero, co je gufero jsem věděl dřív, než tvůj fotr přestal říkat hovnu papů. Nevíte náhodou někdo co je tam za gufero ? Prosím poradte mi někdo jak mám vydělat gufero co je pod zapalováním je tam jaksi na pevno nebo nevím poradtemi nekdo ňakej figl jak ho dostat ven moc dík.


Dec Výměna těsnění dříků ventilů, lidově gufer, je velmi dobrý příklad pro servis,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky