pondělí 16. dubna 2018

Zavlažovací systém trávník

Vyzkoušejte pohodlný způsob zavlažovaní vaší zahrady. Správné zavlažování je nezbytné, chcete-li, aby vaše rostliny a trávník zůstaly zelené a zdravé. Společnost GARDENA má vše, co je třeba, abyste své zahradě. Podzemní zavlažovací systém nikde nepřekáží, při sekání trávy se nemusíte bát, že jej.


Pokud chcete zabránit nadměrnému poškození trávníku , položte podle . Doporučená frekvence zavlažování trávníků se bude měnit spolu s jejich stářím.

U nově zakládaných trávníků je důležité v prvních několika týdnech po výsevu . Máme pro vás jednoduchý recept na zavlažování. Trávník i záhony teď můžete kropit s první ligou. Vybrat si u nás můžete účinné zavlažovací systémy.


May Velkou výhodou automatického zavlažovacího systému je fakt, že klidně můžete například odjet na dovolenou s pocitem, že o váš trávník bude . Pravidelné zavlažovanie dodá trávniku potrebnú vlahu, za ktorú sa vám odvďačí skvelým . Jun Stromy, květiny, trávník a mnohdy i my samotní oceníme čerstvé. Automatické zavlažovací systémy představují naprostý komfort, co se .

Ukázka zavlažování SPRINKLER GARDENA. Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému. May Kdy je podle vás ideální čas řešit zavlažovací systém ? Návrh, realizace a údržba zavlažování - domácí a průmyslové vodárny.


Instalujeme zavlažování pro trávník , výsadby i trvalky. Závlahové systémy, zavlažovací systémy , závlahy - všechny tyto pojmy pro nás znamenají synonyma pro dokonalý trávník a finanční úsporu. May Stačí nastavit, kdy se má zavlažovací systém spustit. Pro všechny oblasti mimo trávník je k dispozici pro automatické zavlažování.


Tento systém lze využívat univerzálně, např. Automatický zavlažovací systém trávníku se skládá z potrubí a výsuvných postřikovačů, které jsou skryty pod úrovní terénu v hloubce kolem 15-ti centimetrů. Závlahy, zavlažování zahrad a automatické zavlažovací systémy. Zajišťujeme kompletní dodávky a servis zavlažování trávníků , prodej náhradních dílů zajišťuje. Sekce péče o trávník nabízí popis zavlažovacího systému pro travnaté plochy ( postřikovače, trysky) a představuje plastové (zatloukací) obrubníky.


Variabilita použití: možnost zavlažování jen části kruhu (výseče) umožňuje obsluze určit, která oblast se má zavlažovat. Příklad: jen zavlažování vpravo nebo . Systém zavlažovačov GARDENA predstavuje komplexný sortiment súprav zavlažovačov, komponentov a spúšťačov. Instalace a servis závlahových systémů pro zavlažování trávníků , zahra parků, sportovních a komerčních ploch.


Pokud se provádí instalace zavlažovacího systému do udržovaného trávníku , nejprve je sloupnut travní drn, který je po skončení prací vrácen na své místo.

Nabízíme kompletní automatické zavlažovací systémy Hunter. Ideální řešení zavlažování Vaší zahrady. Chcete-li dokonalý trávník během pár hodin a za dobrou cenu, obraťte se na nás. Podívejte se na ukázky našich prací a také na to, jak probíhá instalace závlahových systémů. Chcete si užívat krásnou zahradu a zdravý trávník téměř bez starostí o zálivku?


Zavlažovací rohož pod trávník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky