čtvrtek 12. dubna 2018

Střešní tmel

Bitumenový tmel ideální pro těsnění a opravy na střechách. Vhodný pro těsnění spojů nebo opravy trhlin . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi bitumenu. Vytváří trvale pevný, plastický spoj.


Tmel IKO Plastal Stick se využívá k zajištění voděodolnosti střešních detailů - oplechování, střešní okna, štíty, úžlabí.

S tímto tmelem lze pracovat ve větrných . Produkt je určen pro lepení a. Střešní bitumenový tmel Den Braven, pro drobné opravy střech, utěsňování ukončovacích plechů, oplechování komínů, dotmelení štítových krytin, předchodů. Zajímá vás Tmel stavební nebo obecně Tmel do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si Tmel jaký chcete!


Ceresit CS bitumenový střešní tmel chrání proti korozi a vlhkosti pro lepení a opravy bitumenových povrchů, izolačních desek, plastu, betonu atd. Trvale pružný těsnící tmel s vysokou přídržností ke všem povrchům. Střešní tmel je těsnící a lepící tmel na bitumenové bázi obsahující rozpouštědla.

Tmel má velice dobrou adhezi ke stavebním a střešním materiálům. Jde o tixotropní hmotu, která skvěle přilne k. Kaučukový střešní tmel zesílený vlákny je univerzální tmel pro široké použití. Pro drobné opravy živičných střešních krytin (šindelů) za studena, utěsňování oplechování komínů, atik. Popis produktu DEN BRAVEN SL střešní tmel 310ml.


Pro lepení a těsnění živičných střešních krytin, nouzové opravy za vlhka a mokra (za deště), tmelení a. Na vodotěsné vytmelování střešních spojů, spár a trhlin. Na nouzové opravy i za deště. ELASTOROOF LF slouží pro utěsňování v oblasti střech v místech stropních prostupů, k napojení . Tmel je určen pro lepení a tmelení střešních odvodňovacích prvků a krytin na bázi asfaltových pásů nebo šindelů. Tmel nestéká, má vynikající odolnost proti . Těsnící a lepící, jednosložkový tmel na bázi bitumenu, obsahující rozpouštědla. Odolává UV a velkým teplotním výkyvům – je velmi elastický, s malým smrštěním.


Další slevy stavebnin na Kupi. Tmelení střešních spár, mezer a puklin, bitumenových střešních materiálů a všech obvyklých stavebních materiálů, tmelení spojů mezi odvodňovacími a . Je mrazuvzdorný s antikorozní ochranou. HENKEL - Ceresit tmely a silikony CS - střešní tmel bitumen - Črn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky