pondělí 9. dubna 2018

Koncovka řadícího bowdenu

Barevná koncovka lanka, LY-IPA03. MAXCNC 4mm ALU ČERNÁ- obráběná CNC. Určeno pro ochranu řadicích bowdenů před vlhkostí. Pro delší životnost bowdenu. Díky umístění na konci bowdenu koncovka zlepšuje jeho funkčnost, stejně tak .

Lanka, bowdeny, koncovky bowdenů i lanek pro věechny typy jízdních kol. Měkká kovová koncovka , pro řadící bowden. Koncovka řadicího bowdenu z plastu s vnitřním průměrem mm.


Shift): - Řadící bowdeny jsou tvrdší a mají vnější průměr mm. Force - koncovka řadícího bowdenu mosaz (4mm). Shimano - koncovka řadícího bowdenu (mm).


Speciální utěsněné koncovky s brčkem (včetně gumiček) pro řadící bowdeny o průměru mm.

Upozornění: poslední kus skladem! SHIMANO koncovka brzdového bowdenu 5mm CNC, stříbrná. FORCE koncovka řadícího bowdenu mm cnc. Alligator - koncovka řadícího bowdenu (4mm) LY-HPP07.


Materiál: Alu Rozměr kabelu: 4mm. Díly MTB, treking koncovka řadícího bowdenu utěsněná. Buďte první a napište svůj názor ! Na koncovku bovdenu , která uvízne v návarku, platí úzký šroubovák. Konec bovdenu nasaďte do páky či řadícího systému, otočte řídítka do maxima a naměřte . Sram Alu koncovka řadícího bowdenu o průměru 4mm v černé barvě, 1ks. Poradíme Vám jak vybírat koncovky bowdenu.


Vyrobené z ocele Svařovaný konec lanka ø mm, koncovka váleček 6xmm Délka 2cm. Popis - koncovka řadícího bowdenu mm CNC, stříbrná 250ks. MAX- koncovka lanka Alu stříbrná.


KONCOVKA BOWDENU ŘADÍCÍHO PLAST - koncovka plastová průměr mm baleno po 1ks, pro řadící bowden.

Lanka a bowdeny - Lanka - Bowdeny - Ostatní. Utěsněné koncovky na bowdeny 4mm. Plastová koncovka řadícího bowdenu (kusově) - Plastová koncovka řadícího bowdenu prodáváná po kusech. Koncovky řadícího lanka- trubiček CLARKS – materiál: umělá hmota - pro řadící lanka s ? Toto zboží koncovka řadícího bowdenu mm CNC si můžete vyzvednout na naší prodejně v Holešově, Masarykova 6nebo na výdejních místech .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky