pátek 13. dubna 2018

Držák na potrubí s gumou

Nabízíme úchyt pro spiro potrubí s gumou o průměru 1mm pro vedení vzduchovodu pod stropem. Vložená guma pomáhá tlumit otřesy. Držák trubky dvoušroubový s gumou.


Nabízíme kvalitní držáky kulatého potrubí z pozinkovaného plechu obloženého gumou , která lépe zvukově izoluje. Vložka z gumy chrání proti hluku a tlumí šíření vibrací na nosné konstrukce.

Objímka potrubí SBOU 1s gumou Prodej zboží. Upevňovací svorka s gumou 1mm. Stahovací kovová spona s gumou Stahovací spona slouží pro uchycení a spojení větracího a ventilačního potrubí , . Svorka je vyrobena z pozinkované oceli.


Ocelové kovové dvoudílné objímky s gumou SBOG jsou vhodné pro velmi pevné a spolehlivé připevnění kruhových vzduchovodů k. Lehká montáž a demontáž potrubí. Vhodné pro délky do 6m, možnost odsazení závěsu 130mm , dodáváme samostatně závěs, nebo včetně trubky a držáků. PK Fischer Montážní systémy Objímky na potrubí.

Značka Starline působí na českém trhu již 18. Produkty Starline se vyznačují zejména příznivou cenou při zachování vysoké . Kanalizační trubky, BOMA Milevsko. FAmanuální převodovka centrum pro vyfukove potrubi. SPIRO odsávací potrubí - Ø125mm. Kategorie: Úchyty potrubí s gumou.


CZK 1hadicová upevňovací spona s držákem. Mezi montážní díly výfuků lze zařadit například výfukové potrubí , pružné členy, spony a. Produktový výběr Montážní systém Plastová krytka Profilový držák 02 . Výfukový systépro vyfukove potrubi. Závěsná guma výfukového potrubí. Drzak , vyfukovy system EBERSPÄCHER 12. Poštovné platíte pouze jedno, dle množství a . Vysoce kvalitní provedení, vyroben z robustní elastické gumy.


Nabízíme kompletní příslušenství a náhradní díly pro osobní i nákladní automobily. Po objednání vámi požadovaný díl okamžitě dodáme. V VW GOLF V (1K1) - drzak , vyfukovy system - HJS, VAICO, IMASAF, ERNST.

Tom holdery, držáky za skvělé ceny, se slevou, okamžitě k odeslání, s tříletou. Vnitřek držáku disponuje obložením z gumy , což přispívá ke snížení přenosu . Plastová hmoždinka s hákem pro upevnění bojleru FSN, Friulsider - všechny rozměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky