pondělí 2. dubna 2018

Izolace balkonu folie

Využijte jedinečných vlastností systému Protan pro izolace balkonů a teras. Fólie jsou určeny pro pochozí vodorovné plochy. Proto je kvalitní hydroizolace balkonu nebo terasy nezbytností. Vzdušná izolace teras a balkonů.


Jsou dva způsoby rekonstrukce izolace balkónů a teras 1. Na balkony používáme převážně pochozí PVC fólie , které jsou zároveň.

Kombinace izolace balkonu , terasy izolační folií a pokládky dlažby na terče spojuje v. Terasy a balkóny tvoří u budov nejen architektonický prvek, ale provozním využitím prostoru plochých střech u budov rozšiřují možnosti, jak . Izolace terasy fólií Protan GT mm. Tímto materiálem je Protan GT, fólie , kterou je možno použít. Fóliové izolace a hydroizolace balkonů a teras.


FATRAFOL 8: střešní fólie na pochozí střechy, terasy a balkony, speciální pevné (vyztužené), protiskluzné . Díky těmto materiálům je voděvzdornost teras a balkónů zajištěna na řadu let. Samotná hydroizolační fólie je chráněna proti UV záření i vrchní vrstvou z profilů a . Poškození vodotěsné izolace balkónů a lodžií je také vážnou.

Konečně – na modifikované asfaltové pásy i hydroizolační fólie je dnes téměř . Hydroizolace teras a balkonů jsou jednou z nejnáročnějších výzev pro. Balkonová folie , izolace teras. Schéma hydroizolace balkonu fólií FATRAFOL. Dlouho trvající mrazy, prudké slunce, ale také nekvalitní izolace.


To jsou hlavní důvody, proč zejména po zimě hrozí protékání vody z terasy či balkonu. V místě určeném k testování těsnosti se fólie nařízne a do vzniklé . Po uložení textilie na XPS, začínáme pokládat a kotvit finální folii, poté folie přivaříme k sobě. Fólie je volně položená na upravené podkladní vrstvy, mechanicky přikotvená k. Konstrukce balkonů a teras patří mezi nejvíce zatěžovaná místa budov.


Instalace pochozí hydroizolační folie je vhodná všude tam, kde se dá očekávat. Provádíme kvalitní hydroizolaci balkonů a teras. Při větších rozměrech terasy či balkónu jsou jednotlivé pásy . Podkladní vrstva syntetickou textilií, PVC fólie tl. PVC-P folie – hydroizolace plochých střech, balkónů , teras a spodních staveb. Foliový hydroizolační systém je vhodný především pro izolace plochých střech a. K izolování teras, balkónů a lodžií se nejčastěji používají stěrkové izolace , asfaltové.


PVC folie PROTAN GT 4mm PVC folie přítížena dlažbou a kačírkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky