pondělí 23. dubna 2018

Bio golem s do septiku

Při pravidelném používání Bio Golemu S dochází v ošetřovaných odpadních systémech k množení bakterií rozkládajících organické látky, takže probíhá . Aplikujeme po aktivaci (min.) ve vlažné . Biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci organických látek v suchých záchodech, odpadních jímkách, septicích a domovních ČOV. Bioclean bakterie do suchých WC 1g. Golem S je biologicky aktivní, ekologicky nezávadný přípravek k rozkladu a.

Golem S Bio je biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci . Další slevy čisticích prostředků na Kupi. Biologický přípravek k likvidaci organických látek v suchých záchodech, septicích a jímkách. Bio Golem S přírodní biologický přípravek do septiků a žump kg.


WC NET aktivátor septiků kapslí. Porovnání cen bio golem s do septiku , srovnání cen bio golem s do septiku na portálu HLEDEJCENY. Golem bio S - biologicky aktivní, nezávadný přípravek k.

Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Rozsah použití: biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci organických látek v suchých záchodech, . Proto jsou užitečné nejen pro potrubí, ale také do septiků a žump. Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOSnaradi.


Nabízený produkt aktivátor septiků BIO GOLEM S 1kg . Hledám nějaký účinný prostředek do septiku. Přípravky do domovních septiků. Aktivátor septiků 16ks – tablety. Přírodní bio přípravek pro septiky a suché záchody se zvýšeným obsahem mikroorganizmů.


Baktérie a enzýmy druchema bio golem s do septiku kg - porovnajte ceny tovaru na internete. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie . Bio -enzymatické přípravky jsou užitečné nejen pro potrubí, ale také do septiků a žump. S septiky, žumpy , domovní ČOV 100g. Bakterie Golem S 1kg jsem na zkoušku použil před 2-roky na rybnících s větším nebo velkým.


A co takhle Bio Pdo jezírek?

Zatím jsem to nezkousel ale na jaře to zkusím. Je to stejny výrobce co dělá bakterie do septiků jímek atd. Golem Bio S je biologicky aktivní, nezávadný přípravek k rozkladu a dezodoraci organických látek v suchých záchodech, odpadních jímkách, . Máte rodinný domek, chalupu či chatu na vsi bez kanalizace a čističku odpadních vod zatím možná jen. Prezri si u nás golem s 1kg a porovnaj ceny v 10. DRUCHEMA Golem S bio biologický prípravok na čistenie septikov a žump 1kg.


Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bakteriemi do septiku či žumpy ? Bio - P(také založený na působení enzymů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky