středa 18. dubna 2018

Hadice vnitřní průměr 32mm

Tlaková hadice se spirálou zelená mm. Speciální konstrukce a složení pro použití v náročných průmyslových podmínkách pro rozvody vody, chemikálií, vzduchu apod. Tato hadice s modrou spirálou se používá jako náhrada za bazénové hadice.


Hadice má vnitřní průměr mm. Technické parametry: vnitřní průměr hmotnost pracovní. Pracovní tlak: voda bar, vzduch bar.

Cena uvedena za metr hadice , balení po 25m, možno zakoupit libovolné . Vhodná zejména pro domácí vodárny a povrchová čerpadla. Bazénová solární hadice černá průměr 32mm. Bílá instalační hadice 32mm ( vnitřní průměr ) se používá pro rozvody vody zejména u nadzemních bazénů. Technická data: délka hadice : m vnitřní průměr hadice : mm.


Solární hadice slouží pro ohřev vody bazénu nebo zahradní sprchy. Na prodej po metrech (ks). Produkt je zařazen v následujících kategoriích.

Spirálová hadice tmavě šedá, pro odpady, cena za 1m. Mají vnitřní závit, který pohodlně nasadíte na bazénovou hadici ve tvaru husího krku o průměru 32mm. Délka hladké kónické části je 55mm a vnitřní průměr. Vnitřní průměr hadice mm , vnější cca mm. Lze zakoupit v libovolné délce - s maximem metrů.


Použití: stlačený vzduch, voda. Kdekoli umístěná na slunném stanovišti ohřívá vodu buď pro . PVC hadice s plastovou spirálou pro lehké sání vody a neagresivních kapalin kapalin, kaší a kalů. V horním rozbalovacím menu vyberte vnitřní průměr hadice. T-spona ideální pro fixaci tlakových gumových . Ohebná hadice PVC 320N, vnější průměr 32mm , vnitřní.


Sací hadice se používá pro secí stroje, postřikovače, mixéry, automatické plniče. All about our products in the category industrial hoses, cable protection systems and client-specific special products. Flexibilní hadice určené pro sání a transport kapalin, k dopravě. PVC) vysoce flexibilní hladká uvnitř i na povrchu sání. Osma system EKO Lux hadice m - průměr mm.


Redukce k připojení filtrace Kód: FIFO1.

VALMON konstrukce hadice : PVC duše - ovin PES přízí - PVC. Dobrý den, uvedený průměr hadice je vnitřní. Je možné připojit tuto hadici. Univerzální hadice k vysavači s koncovkami. Ochranné hadice jsou vyrobeny z měkčeného PVC.


TA Technix vhodná pro tlakové vedení vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky