pátek 20. dubna 2018

Postřikovač zádový 12 l

SOLO 473D ruční tlakový postřikovač zádový. Je vhodný pro aplikaci postřiků na ochranu rostlin a různých čistících . PT- Proteco postřikovač L Garden ruční tlakový 10. PT- nádoba i mechanismus z kvalitního ABS plastu.


Report another image Please report the offensive image. Hledáte postřikovač zádový - rosy l ?

Zádový postřikovač 12l je vysoce kvalitním tlakovým postřikovačem . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Zádový pístový postřikovač HECHT s regulovatelnou postřikovací tryskou. Zahradní postřikovač 12l s kolečky je vysoce kvalitním tlakovým postřikovačem. Elektrický, akumulátorový postřikovač STOCKER.


Zádový zahradní postřikovač L vhodný pro zahrádkáře i sadaře. Vzduch foukáte během stříkání pomocí páky. Tlaková zádový postřikovač Rosy je vyroben z kvalitního materiálu.


Zádový mechanický postřikovač určený pro práci na zahradě, ve skleníku či na vinohradě.

Tělo postřikovače je vyrobeno z odolného plastu. Je vybaven pojistným ventilem chránícím před přetlakováním. S její pomocí lze komfortně, snadno a hlavně . Oboustranně obslužná zádová pumpa, kterou lze upravit pro praváky i . Ideální ošetření rostlin ve větších domácích zahradách, ovocných dřevin a révy. Teleskopická rozstřikovací tyč, nastavitelná tryska.


Tlakový postřikovač na záda o objemu l. Zádový tlakový postřikovač KINGJET s litrovou nádrží určený zejména na nejrůznější postřiky na zahradě. Technická specifikace: Objem nádoby l , Obsah balení: ks gumový klobouček, ks spojovací díl, ks dvojitá stříkací hlava, ks jednoduchá stříkací hlava, . Vysoce kvalitní tlakový postřikovač na záda l řady GARDENA Comfort má kapacitu litrů a je mimořádně vhodný pro pohodlné rozprašování kapalin ve . POSTŘIKOVAČ OLIMPIA 12L DiMartino. Když si zahrada žádá ochranný a nebo eliminační postřik určitě se bude hodit pořádný postřikovač ! Ulehčí Vám práci, která se stane pohodlnější a půjde Vám . Postřikovač zádový pístový, objem nádrže 12L , max. Zádový manuální postřikovač pro příležitostné i profesionální nasazení.


Komfortní obsluha díky umístění čerpadla vpravo i vlevo a ergonomický. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento postřikovač využijete všude .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky