úterý 24. dubna 2018

Požární hadice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hasičská hadice. Prodám použité kalové čerpadlo používané na čerpání žumpy. Doručuje Geis SPECIFIKACE: požární Hadice průměr: 52mm délka: 20m barva: bílá quick (model) z hliníkové slitiny AKrychloupínací matice vyrobené z h.

Požární hadice , Cena: 3Kč, Lokalita: Uherské Hradiště.

Sady zásahových a sportovních hadic se spojkami. Dostupné zboží pro kategorii. Prodám dva kusy nových, nepoužitých požárních , hasičských ventilů, oba mají bajonetový závit . Popis, Prodáváme požární zásahové hadice B75.


Tato praktická požární hadice je určena k použití v požárních hydrantech nebo vodních čerpadlech.

Jelikož je tato hadice vyrobena z . Ddélka m, včetně AL půlspojek.

I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Odhlučněný kompresor LW 2ES. Odstrániť mal korupciu a klientelizmus pri štátnych zákazkách. Proto se jim také říká stuhy nebo popruhy. Vybavení pro hasiče Hadice zásahové.


Zásahové hadice D hadice -zasahova-pyrotex-pes-r-d-25. Vozík - naviják požárních hadic. Inzertný online portál všeobecnej inzercie poskytuje priestor pre rýchly online predaj a kúpu. Používateľsky príjemné prostredie umožňuje rýchle a . Milano, Via Monte Penice (di seguito Sky).


Sito) è di proprietà esclusiva di Sky Italia S. Hasičská výzbroj a príslušenstvo pre hasičov a hasičský šport. Používáním této stránky souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby.

Najdôležitejšie správy z Martina, zaujímavosti z Turca. Aktuality z komunálnej politiky, krimi, nehody, kultúra, profesia a šport prehľadne na jednom mieste. Velmi odolná sportovní hadice s výbornou hladkostí vnitřní gumové vložky.

Má zesílený oplet a destrukční tlak bar! Zľava zpomaluje počítač (68). Najlacnejšie počítače v online bazári. Počítače, predaj a kúpa počítačov za najlepšie ceny. Ve spodní části nádrže je průchod pro plnicí hrdlo Bpro dopouštění vody.


Laminátová nádrž na vodu vhodná pro požární sport. Hadice pletená , uvnitř pogumovaná pracovní tlak do bar Průměr hadice je 52mm V ceně je : hadice včetně rychlospojek typu. Protischránkový zákon je v praxi len rok a pripravuje sa už jeho novela.


V našem sortimentu nechybějí ani hadice pro dobrovolné a profesionální hasičské sbory. Pořiďte si od nás požární hadice určené pro hydrantové skříně. Chete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde.


Zatím nikdo nediskutoval, buďte první!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky