čtvrtek 8. května 2014

Okapová roura plast

Objímka roury na šroub s okem DN 1černá. Slouží k odvodu vody ze střešního žlabu neboli okapu k zemi do geigru a . Kotlík odvádí vodu ze žlabu do svodové roury a zároveň spojuje okapové žlaby. Plastové okapové koleno Průměr svodové roury : mm.


Systém plastových okapů Galeco je vyrobený z polyvinylchloridu(PVC). Vysoká kvalita použitého vlákna, odolnost vůči mechanickému poškození, tahu a ohybu .

Jejich druhy, rozdělení, přehledné ceníky, firmy dodávající okapové systémy a mnohem více naleznete zde na . Tento krásně tvarovaný systém okapových svodů s pozvolnými přechody odvádí. PVC svod Gamrat se používá pro svislé odvedení vody z okapových žlabů. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Okapová plastová svodová roura. Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR. Součástmi okapového systému jsou podokapní žleb, žlabový kout, žlabový roh, žlabový kotlík, žlabové čelo, svodová roura , výtokové koleno a odskok do svodu.


Na rouru poté napojíte kohoutek a můžete začít se sběrem vody.

Inzerát Plastový okap hnědý v okrese Nymburk, cena 200Kč, od dyrhon. Mohou vést jednotlivé svislé svody hromosvodového systému po okapových rourách ? Příslušenství Svodová okapová ohebná trubka (hadice) 110mm. Materiál: vnější plášť - HDPE, vnitřní plášť – LDPE. FAGOR, RATIONAL číslo dílu: 694. Do okapové roury pak již teče voda bez hrubých nečistot a nezanáší se tak.


Orientační ceny praktických okapových doplňků. Prodám plastové okapové žlaby starší průměr 100mm hnědé barvy bezúdržbové 18m, k tomu háky oplastované 25ks a okapová roura průměr 80mm délka 4m, . Pergolu jsme do okapů oblékli za pouhé . Trubka svodová plastová bez hrdla Marley. Po představení komponentů z nerezového materiálu a kvalitního plastu.


Pokud hliníkový okap ošetříme vysoce odolnou a stálou práškovou vypalovací barvou, prodloužíme životnost až na sedmdesát let. SVODOVÁ ROURA PRO LAPAČ NEČISTOT. Vodu ze střech svádí okapy k zemi již 2let, do té doby trčely roury vodorovně do ulice. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující žlaby, háky, svody, kolena.


Pozinkovaná svodová roura o délce 1m je vyrobená z pozinkovaného. Menší spád u žlabů z plastu přináší i lepší vzhled okapní hrany. Ať trouba nebo roura , obojí se musí vést po osluněné fasádě, jinak hrozí .

Do stálé nabídky okapových systémů spadají materiály vyžadující údržbu. Svodová, odpadní roura slouží k vertikálnímu odvedení srážkové vody. Ilustrační foto: Při výběru a instalaci okapu dbejte na to, z čeho jsou žlaby a svodové roury vyrobeny. Jiná pravidla platí pro plast , jiná pro měď .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky