čtvrtek 8. května 2014

Nízký sifon

Nízký vaničkový sifon s lesklou nerezovou krytkou je určený pro sprchové vaničky značky s 90mm odtokovým otvorem. Jedná se o vaničkový sifon z vysoce. CONCEPT 2- tělo sifonu je navrženo tak, aby umožňovalo čištění . Alcaplast odtoková souprava vaničková chrom A471CR mm.


Extra nízký sifon ke sprchové vaničce s otvorem mm - chrom.

Vaničkový sifon , průměr otvoru mm, DN4 extra nízký , krytka leštěná nerez, SAPHO E-shop. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Dostupnost : Skladem u dodavatele. Sapho Sifóny - Sifón extra nízky PB90EXN - náhled. Expresné doručenie po Slovensku!


Nerezové kanálky s otočným plastovým sifonem. Konstrukce umožňuje maximální průtok.

DN 4 průtok l vhodný při instalaci vaničky na podlahu nebo na zapuštění příruba je. Príruba je spojená s telom sifónu pomocou troch nerezových skrutiek mat. Pro odvodnění sprch v úrovni podlahy. Set se skládá ze tří základních komponent, jež jsou tělo žlabu, sifon a rošt.


Sifon extra nízký ( PB90EXN ). Extra- nízký sifon DNa sada nastavitelných nohou. Pro podlahové žlaby APZTechnické parametry. Vaničkový odtokový sifon EXTRA NÍZKÝ Gelco mm, lesk Kód: PB90EXN.


SANITY SWISS nabízí špičkovou kvalitu a nadčasové designové řešení . Nízky sifón DNa sada nastaviteľných nôh. Rošt pre líniový podlahový žľab . Zdravim, Potreboval by som najst taky vcelku nizky sifon pod vanu. Totiz tam ziadny sifon nedali.


V prilohe pridavam aj fotku pre lepsiu . Chtějte luxus pro vaši koupelnu.

Tento sifon šetřící místo Vám pomůže vyřešit jakýkoliv problém při instalaci umyvadel ve Vaší domácnosti. DN 4 s nerezovou mřížkou a přípojkou nízký , plastový, zápachové uzávěry (sifony) a odpadní ventily umyvadlové, zápachové uzávěry . Vhodný do skříněk pod umyvadlo. Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy. Toto řešení je vhodné například do koupelnového nábytku, kdy sifon nebrání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky