pondělí 19. května 2014

Umyvadlo hloubka 35 cm

Umyvadla z kolekce Shift lze skvěle. Aqualine Keramické umyvadlo 35x28cm. Koupelnová umyvadla , umývátka a dvojumyvadla. Jika LYRA PLUS se cítí jako ryba ve.


Klasická, tradiční i moderní keramická umyvadla nebo umyvadla z drceného mramoru různých velikostí a tvarů do každé koupelny.

Napiště nám pomocí formuláře. DETAIL PRODUKTU Šířka: 4cm. PLAN umyvadlo 46x35cm, věstavěné, zdola, bez otvoru pro baterii,. Nábytkové závěsné umyvadlo PRESIDENT bez otvoru. Závěsné umyvadlo PRESIDENT s otvorem pro armaturu.


Možnost montáže s ozdobným sifonem, . Dvířka s mechanismem tichého dovírání. Hloubka umyvadla bývá až cm.

PODROBNOSTI O PRODUKTU Šířka: 4cm. V zadní části umyvadla je malá odkládací plocha. Mohlo by Vás zajímat Tato koupelnová skříňka lze kombinovat s galerkou Q. Obdélníkové keramické umyvadlo na desku. Tenké umyvadlo na desku CREA bez přepadu a . U vstupních dveří se nachází zvonek (výška cm). Střední závěsná skříňka se zásuvkami.


Upozornění pro zákazníka internetového obchodu: Toto zboží není . Vysoká závěsná skříňka, pravá (panty vpravo). Nástěnné umývátko s přepadem a otvorem na baterii na pravé . Image for Skříňka pod umyvadlo AMIGO from KikaCZ. Nízká hloubka umyvadla ze série Nova Pro Bez Bariér značky . Rádi byste skříňku pod umyvadlo , nad WC či pračku?


Elegantní zaoblené umyvadlo na desku s odkládací plochou po obou. KOUPELNOVÁ SKŘÍŇKA POD UMYVADLO – ZÁVĚSNÁ. Montážní sada, nutno dokoupit. Van One- je první vanou, ve které se můžete opravu bezpečně a pohodlně vykoupat nebo osprchovat, nabízí komfortní pohyb jako ve sprše a to díky menší .

Ale tam, kde je málo místa, postačí umyvadlo s hloubkou do 38 . Zápustné keramické umyvadlo řady THIN zaujme nezaměnitelným vzhledem a. Keramická umyvadla a umývátka Jika - vhodná pro instalaci na stěnu. Univerzální umyvadlová skříňka 52x60x35.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky