středa 14. května 2014

Plotové sloupky s patkou

Potřebujete připevnit plotové sloupky a nevíte jak? Pak právě vám nabízíme řešení v podobě patek na sloupky. Namontujete je snadno, rychle a přitom efektivně . Za příplatek 1Kč bez DPH vám na objednávku umíme zajistit také plotový sloupek s již navařenou patkou.


Existují různé možnosti, jak upevnit plotové sloupky. Montáž plotu pomocí zatloukacích kotvících patek se hodí pro sloupky, které nejsou namáhány tak silně . Plotový sloupek zelený průměr mm, výška 2cm. Kovové patky pro sloupky, připevnění plotových sloupků na kovové patky. Plotové sloupky a vzpěry pro stavbu plotu z čtyřhranného pletiva,.


Patky se připevňují k pevnému podkladu, ideálně betonu, podezdívce, zdivu, živici, . Pozinkovaná kotevní patka na plotový sloupek Ø mm do betonu. Betonové sloupky a další prvky jsou určeny pro výstavbu betonového oplocení a. Sloupky s patkou , podestou, RAPERA. Celý sloupek, včetně patky , je opatřen . Stavíte nový plot a potřebujete připevnit plotové sloupky na betonové patky ? Poradíme vám co jaký typ matice použít. Ocelová patka sloupku , zinkofosfátovaná a práškově lakovaná. Pro bezpečnou montáž sloupků na desky a beton.


KOVOVÉ PLOTOVÉ DÍLCE JEKLOVÉ. Patka sloupku 48mm ZN - trubka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky