středa 14. května 2014

Ruční postřikovače

Hecht 4postřikovač Pohon: mechanický, pístový Váha: kg Objem nádoby: l Max. Mechanický ruční postřikovač CONICO s 7ml nádrží na postřik. Ruční postřikovače GLORIA jsou spolehlivým pomocníkem na staveništích, v autodílnách nebo v boji proti škůdcům.


U těchto postřikovačů je použito těsnění z. Zahradní postřikovače HECHT GardeTech Gardena DOMO a další. Postřikovač tlakový ruční postřikovač , objem nádržky 8l, max.

Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Myslíme i na milovníky pokojových rostlin, kterým bude vyhovovat praktický ruční postřikovač s objemem. Potřebujete postřikovač, který bude vyhovovat vašim potřebám?


Ať už potřebujete postřikovač pro menší plochy nebo potřebujete postříkat . Maximální teplota vody je 40°C. Ruční pístový postřikovač vybavený nastavitelnou tryskou rozstřiku a pojistkou spouště vhodný na každou menší zahradu. Pěnovač GLORIA FoamMaster FM 1 Mlžič typ 20 Solo 4ruční postřikovač , Solo 4ruční postřikovač , Solo 4ruční postřikovač , Tlakový . Cooper Pegler je profesionální, spolehlivý a jednoduchý postřikovač.

Je vhodný pro plošnou i pomístnou aplikaci. Není postřikovač jako postřikovač. Nabízíme základní zahradní postřikovače se standardní tryskou i kombinované ruční postřikovače , které kombinují několik . Profesionální ruční tlakový mycí postřikovač , l, bar, Expert, . Na ošetření menší plochy si vystačíme s mechanickým postřikovačem s ruční pumpičkou a popruhem přes rameno.


Postřiky Jsou velmi důležitou pomůckou pro všechny zahrádkáře a pěstitele, kteří mají sa velkou zahradu nebo jen kousek malé zahrádky . Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. POSTŘIKOVAČU značky SOLO, ruční POSTRIKOVAČ. Tyto výrobky jsou určeny pro použití v domácnosti, v zahradách, sklenících, hospodářských budovách, atd. Polyethylenové nádrže zaručují . Proteco (ČR) Součást dodávky: - ruční ventil, páka čerpadla, postřikovací trubka PVC . Tlakové postřikovače koupit o objednat u OBI.


LUX Ruční tlakový postřikovač l. Servisní sady k postřikovačům . Příslušenství k postřikovačům. Jsou vhodné zejména pro zahrady menších rozměrů, jelikož ruční postřikovače musíte pohánět . Specifikace: Poloměr dostřiku vozíku je v rozmezí - m.

Ruční a zádové postřikovače objednejte v eshopu přímo od specialisty na Ruční a zádové postřikovače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky