pátek 2. května 2014

Seznam věcí na vodu

Právě pro tyto říční novice přinášíme praktický seznam toho,. Nikdy nespoléhejte na to, že váš parťák bude mít v barelu místo na vaše věci. Vyrážíte poprvé na vodu a nejste si jistí, co a jak si zabalit?


Níže jsme sepsali stručný seznam věcí , které budete na vodácké dovolené. Kdo není dobrý plavec, ten by měl mít vestu ( to nechávám na vašem uvážení i odpovědnosti).

Tak to se Vám jistě bude hodit tento seznam věcí , které Vám nesmějí chybět. Parta si vezme na vodu přiměřené vybavení, nebo trpí. Každý z nich potřebuje úplně jiné věci , aby si užil svoji vodáckou dovolenou. Toto je seznam věcí vyzkoušený více než desetiletou praxí v dětském oddíle i mimo něj. Nechceme zpracovat a nabídnout seznam věcí , ale spíše do čeho a jakým způsobem své věci zabalit a jak je uložit do lodě, aby byly věci . Dali jsme dohromady seznam věcí , které by žádnému vodákovi neměly chybět.


Na vodu si neberte žádné cennosti, jinak velmi riskujete! Nezaložil jsem nový článek z důvodu .

Nádobí stan ešus igelit pod stan hrneček spacák lžíce karimatka (alumatka) lžička polštářek dýka pláštěnka kapesní nůž batoh ( kuželník). V článku najdete mnohokrát prověřený seznam věcí na vodu , který jsem během svých vodáckých výletů sestavil a následně řádně doplňoval a . Jenže vyjet poprvé na vodu může být také obrovská námaha a dril. Teplé věci na chladné večery včetně přezutí, plavky a hlavně boty do . Jednou z důležitých věcí je, umět se na vodu účelně, avšak prakticky sbalit. Vybavení na vodu (loď, pádlo, vesta, přilba) je již v ceně zájezdu a vy jej prakticky.


Clanek-Jak-se-zabalit-na-vodu-a-neutonout-pod-navalem-veci. Pro říční novice přinášíme praktický seznam co budou na své plavbě po řece říčce či potoku potřebovat. Zde jsme podrobně rozepsali seznam vybavení, který je ve zpravodaji. Seznam , co sbalit, si stáhněte na Objevíme svět.


Hlavou mi začnou vířit všechny ty věci , které určitě nesmím zapomenout: nabíječku, nůž, batůžky, rukávky na plavání,. Batůžky pro děti, lahve na vodu , čelovky, pláštěnky. Navíc i speciální seznam věcí na dovolenou S DĚTMI. Na sobě tričko s trilobitem (kdo nemá, tak jiné tričko v barvě zelené, šedé, hnědé apod.) tlusté ponožky pohorky (boty přes kotníky) – u výletu na vodu místo . Seznam věcí pro roční dítě k moři už rozebírají maminky na webu eMimino.


Náš seznam věcí , které nesmíte zapomenout vzít s sebou, když je.

Níže uvedený seznam je maximalistický a je dělán spíš na cesty do tepla s cílem dostat. Pouzdro, pastelky, voskovky, tužka č. Brýle do vody , šnorchl, ploutve. Prosím, nemáte někdo seznam věcí co s sebou pod vlastní stan s vlastním.


Připravil jsem seznam vycházející z vlastní zkušenosti: podívejte se, co by. Nějaké tašky na přenos věcí v kempu do umývárny (ručník, oblečení atd.) . Každá položka tohoto seznamu má svůj význam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky